Skrivet den: 2012-12-20 Klockan: 01:06:46

Här fick jag hjärtat i halsgropen

....när jag kopierade över alla foton från Sverigebesöket från USB-minnet till datorn och "råkade" trycka på delete-knappen alldeles för fort utan att tänka mig för.
Och VIPS så var en bunt foton borta.
Och inte var de i papperskorgen heller.
Vart tog de vägen?
 
Ja det blev inte alls som det skulle idag utan den blev liksom....på tok.
Som tur är så lämnade jag kvar alla foton hemma hos föräldrarna på datorn där. Så DÄR borde de i alla fall finnas kvar.
Borde.....
 
 
 
 
Annars så drog vi iväg här på julklappsjakt när Älsklingen kom hem från jobbet idag. Drog iväg, bort från kaoset som råder här hemma. Hur jag än anstränger mig så lyckas jag bara skrapa lite på ytan av allt det som måste göras här hemma för att installera Jul 2012 i Familjen Kaos hem.
 
Nätt och jämt har jag lyckas få alla resväskorna uppackade :(
 
Vi drog alltså iväg på shoppingrunda idag och lyckades beta av en bunt klappar. Vi lyckades även komma hem riktigt sent efter en sen middag på IKEA där det hittats en del klappar. Så vi får se hur det går med väckningen av skitungarna i morgon. Det vankas julavslutning i skolan och föräldrarna är inbjudna på uppträdande.
 
En lärare frågade om jag inte kunde ta med min braiga kamera och ta ett par riktigt bra foton av det hela. DET om något visar ju nivån på det hela, när man frågar mig och min "lilla" kamera. Men jag gör väl så gott jag kan. Batterierna ligger i alla fall på laddning och minneskortet är som sagt tömt.
Lite FÖR mycket tömt ;)
 
Så där ja.
Dags att knoppa och ladda för ÄNNU en dag innan jul.
 
/Y

Kommentarer
Postat av: AnneliH

Känner igen mig där, när man kommit hem då har man så mycket som ska fixas.
Aj, då!! Vilken osis. Ibland gör man ju saker lite för fort. Dropbox är bra och lätt, du kommer åt dem överallt, via mobil och dator. Ha en fin dag!

Svar: Ja nu provade min far att lägga upp den på Skydriven i MSN och det gick ju ganska så bra. Får se hur jag ordnar detta.
Yohanna i Las Palmas

2012-12-20 @ 10:52:04
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli
Postat av: Bertil

Det finns gratisprogram att ladda ner som kan återställa raderade usb minnen. //Bertil

Svar: Ja jag hörde det. Provade just ett och det hittade INGENTING. Det var ju mystiskt. Börjar att undra om jag verkligen hade några kort på USB-minnet. Fast hur skulle jag då kunna ha raderat dem om de inte fanns där? Väldigt mystiskt detta ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-12-20 @ 13:58:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0