Skrivet den: 2012-12-29 Klockan: 02:31:03

Här är jag fast

 
....i fyndboken, kommer ni ihåg? >>>
 
 
 
 
Jag beslutade mig hastigt och lustigt för att det fick vara slut på att lägga böckerna på hög. Jag har TVÅ nya från förra julen och TVÅ nya från denna höst + jul. Så här kan det inte fortgå.
Hur länge sedan var det som jag läste sist?
Här skulle hinnas med i alla fall EN bok på jullovet.
 
Och då tog jag ju denna som jag var så FRUKTANSVÄRT nyfiken på ;)
 
Igår satt jag uppe till TVÅ och blev fast. Idag läste jag hela förmiddagen och kom ingen vart. Och nu är klockan ETT fastän ögonen klipper och hela huset sover sedan länge.
 
Vad är detta?
 
Samtidigt som det är lite skrämmande att man kan bli så fast och gå så helt upp i en bok så är det ändå lite skönt att släppa på alla måsten och bara slappa i morgonrocken. Det är ju trotts allt jullov.
 
Är den någe bra då?
 
Ja jag är ju fast och kan inte sluta läsa. Men samtidigt blir jag FRUKTANSVÄRT irriterad på att huvudpersonerna är så unga. Hur ska jag kunna identifiera mig med en 21-åring, eller 27? Är denna bok inte skriven av en mogen hemmafru i sina bästa år? Eller är det jag som har blivit gammal?
Jag känner mig inte så.
Känner bara att 21 låter väldigt ungt för mig ;)
 
Och så är det jäkligt irriterande att alla ska vara så snygga, ha lockigt hår och perfekt kropp. Skulle vara härligt befriande och intressant om någon kunde skriva om någon med alldagligt utseende och skavanker, som jag. Men med en härlig humor och skarpt intelekt ;)
Kan inte VI få komma ut på äventyr nån gång?
 
Och sånna där skickliga karlar som kan få en oskuld att få orgasm TRE gånger på raken så där allra första gången.
Troligt?
Men tänk om......
Ha ha.
Men jag är fast och drömmarna är igång ;)
 
 
 
 
I morgon (lördag) väntar sista julklappshandlingen. Egentligen har vi inget kvar, förutom jag som inte har en endaste julklapp till Älsklingen klar. Och inte vet jag vad jag ska köpa heller.
Suck!
Jag vill köpa något fint som han blir glad och överaskad över.
Inga prestationskrav här inte ;)
 
Vi hörs.
Jag får återkomma om mitt bok-äventyr.
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Jenny

Laste ut samma bok igar kvall. Och fast jag mest legat och suckat over att den var sa dalig sa kom det faktiskt en tar pa sista sidan och idag maste jag ut och kopa del tva. Maste ju fa veta hur det gar. ;)

Och tusen TACK Yohanna for det fina priset som kom i brevladan igar. Den extra overaskningen var mycket uppskattad och smakade bra. :)

Halsningar fran Wales

PS Vi kanske far utvardera boken nar du last ur den, blogg bok-klubb, kanske vore nagot ;)

Svar: SKITBRA ide Jenny. Det får jag fundera på tills jag läst ut boken. Problemet är bara att jag inte läser så ofta som jag skulle vilja. Så det skulle bli en väldigt sporadisk bokklubb ;) Bra att presenten var till belåtenhet. Det skulle ha varit mer i påsen men Posten ville inte sammarbeta så jag fick plocka bort det....grrrrrr :(
Yohanna i Las Palmas

2012-12-29 @ 08:53:42
URL: http://iwales.blogg.se
Postat av: AnneliH

Det är ett fördärv när man inte kan sluta läsa :) Stod och höll i båda böckerna på Ullared men köpte dem inte, så jag förblir lyckligt ovetande om allt snusk :) Det där med överraskningspresenter är svårt. Vi vuxna brukar inte köpa julklappar till varandra. Ha en bra dag!

Svar: Det BLEV bra med presenter till slut. Jag fick ihop det. Och snusk ska man inte vara ovetande om Anneli ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-12-29 @ 10:21:40
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli
Postat av: jaana

Den boken har jag blivit rekomenderat att läsa... :) Måste nog göra det, när min bokhög minskar.....

Svar: Uff bokhögar är ångestframkallande. Jag har en som heter duga ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-12-29 @ 12:33:29
URL: http://bananajaanablogspot.se
Postat av: Annika

Härligt när man fastnar i böcker. Men jag känner igen känslan av att man inte riktigt kan njuta av att läsa när man är ledig. Och ja...någon borde skriva en bok med den huvudpersonen som du beskrev. Tror att många längtar efter en sådan. ha ett Gott slut på 2012. Kram

Svar: Detsamma Annika. Jag ska nog banne mig skriva en sån bok där huvudpersonen är alldaglig med får en drömprins ändå ;) Bestseller självklart ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-12-29 @ 20:48:09
URL: http://Gazet.se/annikatheens/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0