Skrivet den: 2012-12-18 Klockan: 13:36:38

Här är det som måndag idag

....och vi känner oss allihopa lite mer eller mindre förvirrade i både tid och rum.
Vart är vi?
Vad är det för dag?
Vad är det för årstid?
;)
 
Och JISSES vad vi är trötta, i alla fall JAG.
 
 
 
 
Vi gick upp klockan 03 i går natt, tog planet klockan 7 och var framme i Las Palmas och hemmet runt 1-snåret. Men hela gårdagen gick som i en dimma av trötthet. Vi packade upp det mesta, jag tog ett bad (där jag naturligtvis somnade) och så hoppade vi i säng TIDIGT, allihopa.
Tror att jag knoppade runt 21:30.
 
Det fanns ju inget internet så varför skulle jag sitta uppe ;)? Även om jag vid läggdags inte var alls trött. Så HIMLA typiskt. Men jag somnade ändå. Konstigt nog ;)
 
Tvättmaskinen går för fullt nu, första handtvättningen ligger i handfatet, det är dags att påbörja operation jul-städning och pyntning och försöka att komma ikapp med julen här hemma nu.
 
 
 
 
 
Jag håller med min far som sa att det känns som att julen är slut nu, men den har ju inte ens börjat. Det är vi som har tjuvat till oss en extra jul och DET är jag evigt tacksam över.
 
Nu är det dags att hämta hem Guldklimpen från skolan och höra hur han har haft det och vad kompisarna sagt om korten som han fick med sig att visa upp där. Man kan ju inte komma och berätta om en halvmeter djup snö, 20 grader minus och snöskottning och tro att man kommer att bli trodd.
Nej bäst att ha med sig fotobevis då, tänkte jag som känner kanarierna ;)
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Freja

Hahaha, klart han måste ha med sig fotobevis, vem skulle annars tro på sådana galenskaper???

Här växer tvätthögarna eftersom både torktumlaren och torkskåpet bestämt sig för att lägga av... Vi rensar garderoberna på allt som kan tänkas fungera som kläder och hoppas få tag i en billig tumlare på mellandagsreasn...

Svar: HJÄLP! Inte kunna tvätta. Det skulle bli kaos här ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-12-18 @ 19:51:05
URL: http://frejareddevil.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0