Skrivet den: 2012-08-08 Klockan: 16:02:04

Här var vi på födelsedagskalas

Hjälp vad tiden går.
Redan eftermiddag.
Och stunden då lugnet lägger sig i vårt hem, när Irma sover och jag får tid att sitta vid bloggen, blir allt senare och senare för varje dag :(
 
Men det är väl det som ÄR sommarlov antar jag.
 
 
 
Snart dags att hämta hem Guldklimpen från sitt pyjamasparty. Jag ringde dit i morse för att höra hur det hade gått och det hade visst gått super.
Skönt att höra.
Alexander själv hade knappt tid att prata med mig och ville ABSOLUT inte bli hämtad.
Vi får se hur det går nu när det verkligen är dags att gå hem...
 
Irma och jag passade på att ta morgonrundan i morse. Man får ju passa på och fettbränna lite nu när man är en-barns-mamma för en dag. Så himla skönt att få det gjort direkt på morgonen. Så slipper man tänka på att man måste hinna ut på eftermiddagen när Älsklingen kommit från jobbet.
Och så kan man ha gott samvete hela dagen ;)
 
Ja morgon och morgon ska jag väl inte säja att det var när vi begav oss ut. För Irma sov till 9:15 när det inte fanns nån storebror där som väckte henne.
Så snarare förmiddagsrunda då.
Och frukost klockan 11.
Tänk så dekadent...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Korten är från födelsedagskalaset som vi var på i lördags. Med samme klasskompis som ni Alexander har sovit över hos, i natt.
Förra året hade de kalas på lokal, detta år blev det i parken. Och jag är så glad över att vi blivit bjudna bägge åren, även om jag inte är superbekant med familjen. Alexander och kompisen verkar komma bra överens i alla fall.
 
Men det är lite jobbigt tycker jag att gå på ett kalas där man inte känner NÅGON av de andra gästerna. Fast jag behövde inte oroa mig för det SÅ mycket, för jag fick mest springa efter Irma som sprang efter de andra barnen, mest storebror då.
Så oroa sig över kalorierna i tårtan beövde jag ju INTE göra. Irma är bättre än värsta personliga tränaren ;)
 
/Y

Kommentarer
Postat av: oskrivnablad

Mysigt det såg ut med kalas ute :-)och det här med att komma ut på morgonen ( ok, förmiddag då ;-) ) är grymt. Jag tycker att hela dagen går lättare sen :-)

Svar: Ja man blir liksom på sånt mycket bättre humör. Om det är motionen eller det lättade samvetet som gör det har jag funderat på mycket ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-08-08 @ 20:14:41
URL: http://oskrivnablad.wordpress.com
Postat av: AnneliH

Vad härligt det ser ut att sitta ute i gröngräset! I dag har jag faktiskt inte varit ute..har inte hunnit mellan regnskurarna, det började regna redan i går kväll och det verkligen öste ner hela natten, förmiddagen och har "duttat" hela dagen. Så det känns härligt att se lite fina bilder och läsa om lite härliga utflykter :)

Svar: Jo du vet härifrån kommer det lite gröngräsbilder då och då. När vi hittar något som man kan sitta i ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-08-08 @ 22:55:40
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli
Postat av: Freja

Ohh, jag tyckte oxå det var jobbigt när man skulle på kalas till barnens kompisar och inte kände nån. Då var det bra att istället koncentrera sig på sina barn! Kul att övernattningen gick bra, fast jag är så nöjd att mina barn hellre har kompisar sovande här hos oss än de själva sover över hos nån, jag är en hönsmamma innerst inne!

Svar: Jo det blev inte mycket tid över till att känna sig obekväm för Irma sprang hit och dit HELA tiden. HJÄLP! ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-08-08 @ 23:15:47
URL: http://blogg.amelia.se/reddevil/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0