Skrivet den: 2012-08-03 Klockan: 00:26:15

Här torsdagsväger vi

Fredags Torsdagsvägning var jag ju tvungen att göra idag. För att få facit i hand så att säja.
VAD blev slutnotan efter denna semestern?
Hur har det gått efter två veckor utan våg?
 
VÄGNING
+1,1 kilo
Inte klokt!
Vad stolt jag blir.
Jag hade tänkt mig mellan 2 och 4 kilo. Det lät lagom och tillräckligt för att jag skulle vara nöjd.
Men ETT kilo.
Tjoho!
 
 
 
UTVÄRDERING
Jag har haft en bra semester, mat och motionsmässigt sett. Jag hade bestämt mig för att jag skulle få njuta utan dåligt samvete, fast inte gå över gränsen till frosseri, och det höll jag.
 
Jag har ätit det jag varit sugen på, tagit mig en chokladbit (eller två) om jag varit sugen på det och nån glass har det väl blivit.
Nu är ju inte jag nån glassmänniska och det har hjälp mig ganska så mycket.
Och vin och öl har det inte varit läge för heller.
Det är väl de största semester-kalori-fällorna.
 
Chips, kakor och choklad har det däremot blivit i mängder. Fast å andra sidan har jag gått mina morgonrundor alla mornar utom en eller två som inte hans med.
Det känns skönt att det har räckt till för att hålla mig på banan.
 
Kortet är från förra året, ungefär vid den här tiden, fast innan jag hunnit få nån solbränna (om jag nu någonsin brukar få det). Ungarna är de samma, fast ett år äldre, och så nya solbrillor förståss ;)
 
Nu känner jag mig lugnare.
Denna fallgropen är avklarad.
Nu ska jag bara ta tag i de sista tre kilona och gå i mål.
 
Men fasiken vad det har varit svårt idag att hålla sig borta från chokladen...
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Bra jobbat!!! Även här klev jag upp på vågen för att få min dom efter en semester med godis, chips, öl, vin, pizza och en massa annat gott å onyttigt... Men till min glädje fick jag tom minus, 1,4 kg!!! Så nu vet jag att jag tom kan njuta bara man sköter motionen :-D KRAM!

Svar: Ja jag tror att det är det som är trixet, motionen. Sköter man bara den så kan man unna sig. Grattis till dig också ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-08-03 @ 07:51:22
URL: http://lurans.blogg.se
Postat av: Fröken M

Vilken jäkla skillnad !! HURRA va du är bra :) Kram

Svar: Bugar och bockar. Tack!
Yohanna i Las Palmas

2012-08-03 @ 08:42:45
URL: http://frokenmela.se
Postat av: AnneliH

Heja, heja!! Före och efter kort är alltid bra att ha då ser man förändringen. Men så mycket mer behöver du ju inte gå ner...eller? Kram!

Svar: Tre kilo kvar, till 60 ska jag. Sedan är jag i MÅL.
Yohanna i Las Palmas

2012-08-03 @ 10:38:02
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli
Postat av: Elina

Svar/ Barn kommer få mer respekt för hundarna om dom blir bitna av hundarna, inte genom att akta sig för hundarna och springa iväg så fort dom ser en. Är det respekt eller är det en rädsla som utvecklar sig till en FOBI?

Det är ju inte heller så att man springer fram till en hund och börjar klappa den, har man respekt för hunden/ägaren borde man fråga först om det går bra. Vilket många barn gör här, och jag säger nej, för min hund gillar inte när det är en massa händer framför hans ansikte. Eller så kan dom bara låta bli och peta på min hund, andras hundar för den delen också. Det är inte så att jag vill klappa en annans hund, när jag är ute med min hund. De hundar jag klappar är såna hundar som vistas under samma tak som jag, som kommer på besök eller så.

Jag skulle aldrig putta på min hund till nån som vill klappa honom, vill han bli klappad visar han det genom att gå fram till personen själv lite försiktigt. Och nä, skulle aldrig bussa på min hund på barnen, men ibland blir jag bara så JÄVLA irriterad, du anar inte.

Svar: Jag hoppas att du inte menar att jag ska låta ungarna bli bitna av hundar för att de ska få respekt för dem. Då föredrar jag att de är rädda för dem och INTE går fram för att klappa.
Yohanna i Las Palmas

2012-08-03 @ 11:01:27
URL: http://pinksbabykin.blogg.se
Postat av: Elina

Svar/ Det är samma sak som jag. Jag har stor respekt för elefanter, men ändå har min rädsla förvandlat sig till en fobi. Jag vågar inte gå nära en elefant eller ens mata den. Elefanter är kraftfulla djur, trampar dom ner en är man mos. Blir man biten av en hund blöder det bara, om inte annat. Blir man biten av nåt djur så får folk ofta respekt för dom, men är man så himlans rädd för ett djur är det inte bra alls. Vilka djur ska man få tycka om? Maskar?

2012-08-03 @ 11:06:42
URL: http://pinksbabykin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0