Skrivet den: 2012-08-23 Klockan: 12:25:01

Här går vi och lägger oss i blöt

Termometern har inte nått 30 grader ÄN, men klockan är bara 11.
Man har lovat lite svalare temperatur idag men för att vara på den säkra sidan så tar jag och blundar för byggdamm, tvätthögar och allmänt KAOS i hemmet. Och tar bussen med ungarna till stranden.
 
 
Det går inte att vara inne med monstrena i flera dagar i sträck. Det går inte ens att vara inne en timme med Irma. Det tjatas hela tiden:
- Mamma, maaaaamma, MAMMA!
Parken, kom, amigos, fotboll.
Jag blir TOKIG!
;)
 
Men i alla fall. När temperaturen är som den är och det inte går att gå till parken. Det går inte ens att gå ut och gå en sväng. Och ungarna bara slåss och tjatar här hemma. Då FÅR man strunta i att man bor i en svinstia och skjuta städningen på helgen, när man är två som kan hjälpas åt.
 
Det FÅR man göra ;)
 
Så det blir att slänga ner ett par smörgåsar i ryggan. Smörja in ungar och mig själv så gott det går. Tack för att Alexander är så stor nu så att han kan smörja in mig på ryggen och komma åt det där stället som man själv aldrig når och bränner sig på så fort som man inte har någon som kan hjälpa en med solskydd på just detta onåbara ställe.
Komma ihåg vatten, vatten och vatten, och helst frysa det lite i sin flaska så det håller sig svalt, åtmindstånde en LITEN stund.
 
Vi drar iväg helt enkelt.
Vi får se hur det blir.
 
/Y

Kommentarer
Postat av: AnneliH

Stranden låter härligt! Skönt för er att ni ändå har stranden att åka till. Här ska du få lite svalka i värmen; Fick dra på mig höstjackan och strumpor i morse, 13 gr och regnet hängde i luften, lagom när skulle gå hem fick jag en rejäl skur på mig plus att det blåste halv storm, nu tittar solen fram lite, men inget väder att vara ute i :) Hoppas ni inte brände upp er eller fått solsting :) Kram!

Svar: Uff uff, regn och kyla, REDAN. Skickar tillbaka lite värme då. Har ett par grader som blir över här ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-08-23 @ 13:06:33
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli
Postat av: Dagliga Ljusglimtar

Här hemma drar vi oftast ut istället för att städa! Nöjda glada barn är roligare än tjatbarn. Ok, städa måste man ibland, men inte i 30 tradig värme! Hoppas dagen blev bra!

Svar: Det har du så himla rätt i. På något sätt känns det väldigt mycket lättare att vara mamma på stranden när ungarna leker förnöjt ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-08-23 @ 15:06:28
URL: http://dagligaljusglimtar.blogspot.se/
Postat av: Jenny

Later som en fantastisk ide att aka till stranden nar det ar sa varmt ute! Njut av varmen.

Halsningar fran ett gratt Wales ;)

Svar: Jo det var en bra ide. Kalasdag hade vi där.
Yohanna i Las Palmas

2012-08-23 @ 16:54:43
URL: http://www.iwales.blogg.se
Postat av: Freja

Man inte bara får, man MÅSTE! Ligg i blöt och svalka er!

Svar: Bra att du säjer det, då vet jag att det är sant ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-08-23 @ 19:50:52
URL: http://blogg.amelia.se/reddevil/
Postat av: Ann-MarI

Tack för omtanken! Jag ville vara med på real life, men hur märkligt det än låt var vi utan intenet i Sverige. Kom hem igår och efter 1800 kilometer, bärande flyttgrejer 3 trappor och sagt adjö till en dotter stöp jag i säng när jag kom hem...andra dottern nära :)
Vilken fin bild på de dina!
Kramar

Svar: Det är klart, det förstår jag. Jag blev bara lite orolig när du inte bloggade heller om den stora dagen ;) Skönt att det bara var "vanliga" saker då ;)
Yohanna i Las Palmas

Postat av: Marie-Louise

Oj vilken värme ni har. Jag tycker ju det låter helt underbart fast jag bor ju inte i det och när jag åker ner nu snart till värmen så har jag inga vardagssysslor som måste göras i hettan. "Bara" träna och ta hand om mig själv... Kram fina

Svar: Fast det kan vara jobbigt även om man inte måste jobba. Vi hade 47 på stranden en gång och då var det nästan svårt att andas.
Yohanna i Las Palmas

2012-08-23 @ 21:37:55
URL: http://www.madredetres.blogg.se
Postat av: Spanienfrugan

Oj, vad varmt ni har det. Det är faktiskt rätt jobbigt när det blir så där olidligt varmt. Förresten gud vad Alexander är lik dig alltså!

Svar: Ja värme är faktiskt värre än kyla ibland tycker jag. För du kan alltid ta på dig mer kläder, men mer än naken går inte att bli ;) Så du tycker vi är lika, ja de brukar säja det he he.
Yohanna i Las Palmas

2012-08-23 @ 23:24:39
URL: http://spanienfrugan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0