Skrivet den: 2012-04-30 Klockan: 13:33:55

Mândagslista pâ uteplatsen

I dag gör jag det som jag är bäst pâ, sitter pâ uteplatsen med datorn och gör ingenting. Dricker dricka och äter ostbâgar. Det är mândag och Älsklingen är iväg och jobbar, som de flesta andra, för att sedan ha en helgdag i morgon tillsammans med oss.

Irma sover och Alexander leker med grannkompisen här nere som har vattenkoppor. Sâ jag vet ju vad jag kommer att pyssla med innom de närmsta tvâ veckorna.
Om inget mirakel sker.
Fast det är väl bäst att fâ skiten överstökad nu pâ en gâng, pâ bägge tvâ.

I alla fall, detta ljuvliga kommer jag att fâ pyssla med en liten stund till i alla fall, hoppas jag ;) För jag gör även en annan sak idag, som jag är mindre bra pâ och som jag behöver öva mig för att förbättra mig; vara ensamstênde mamma med tvâ barn.

Fast just nu gâr det ganska sâ bra tycker jag. Just nu är allt lugnt och fridfullt när jag sitter här med min dricka och mina bâgar.

Men det är mândag och mândagar kräva lista, ÄVEN om man har det riktigt bra där man befinner sig just dâ. För just nu kan jag inte komma pâ riktigt nâgonting att klaga pâ.
Ja det skulle väl vara att Älsklingen jobbar dâ. Men hade han varit hemma sâ hade jag garanterat inte suttit här ;)

Sâ min mândagslista a´la jennyn är:


- att jag sitter här och riktigt lägger ner min själ i att vara i ögonblicket och njuta av det man har just nu. Utan att oroa sig för det som komma skall. Nâgot som jag är VÄLDIGT dâlig pâ.

- att det är helgdag i morgon, att vi har haft helg tillsammans, att vi är i sommarstugan och att vi allmänt ÄR med varandra och försöker att komma överens.

- att om även det är skönt att vara i sommarstugan sâ ska det ocksâ bli skönt att vara i hemmet nästa helg och pâbörja, i alla fall nâgot pâ Irmas rum.

- att jag känner mig pepp pâ att ta tag i de sista kilona och komma i mâl pâ denna "operation fettsanering" som jag hâllt pâ med i över ett âr nu. Ha ha sitter jag och skriver samtidigt som jag har handen i ostbâgepâsen. Det  bâdar gott ;)

- att det ska bli sâ intressant att läsa bidragen till veckans real life som har varit nâgonting som jag funderat över länge. Vad är andras erfarenheter av detta ämne?

Nu kom sonen och vattenkoppan och ât upp mina ostbâgar sâ nu slipper jag oroa mig för dem ;) Bäst att sätta fart och njuta och slappa nu innan Irma vaknar.
Hej svej!

/Y

PS Elda lugnt ikväll om ni nu ska elda. Sânt är farligt har jag hört ;) DS

Kommentarer
Postat av: yaiza aho

Nu närmar sig våran resa ner till gc med stormsteg :) 9/5 åker vi ner :)

Tänkte höra med dig, du har ju skrivit ett anntal gånger om kinesen :) vad är det för butik? är den bra och vart ligger den?Sen undrar ja om du varit på Las terrazas shopping center och vad du tycker om det? har läst på Ving bloggen att det skulle vara ganska billigt där :)Vi hade vattkoppor här förra sommaren, dottern klarade det galant, eftersom det var så varmt och kopporna kliar mer då så fick vi svaga attarax utskrivna till henne, hon hade klåda en natt, efter det var dom nästan borta :)

värre var det med vuxna karn här hemma :) han hade tydligen inte haft det när han var liten och höll på o bli tokig av allt kliande och besvär, man kunde nästan tro han va döende :P

Tråkigt nog så fick svärmor bältros :( så man får akta sig som vuxen för dom små trollen :)Kram

2012-04-30 @ 14:22:14
Postat av: ♥ Carina ♥

Så fin du är i din solhatt!

Åh nu blev jag också sugen på ostKROKAR. Jag säger krokar - inte bågar ;)

Vattkoppor är ju ganska skönt om barnen gör bort tidigt. Han blir med största sannolikhet smittad...

Önskar dig en fin Valborg. Här blir det nog långkalsonger på när vi går ner till brasan, haha

Kram

2012-04-30 @ 16:28:45
URL: http://cinacarina.blogspot.com
Postat av: Hyrestanten

Så fin/ tuff du är i din hatt!Ja, det där med att vara i nuet är inte lätt. Jag gick en mindfulnesskurs som iofs var intressant men kände mig stressad av att alla försök. Yoga passade bättre för när man koncentrerade sig på övningarna kunde man inte tänka på nåt annat.Ha en trevlig 1:a maj! I kväll ska jag ta mig till Svenska Skolan i San Agustin där vi ska sjunga in våren och dricka lite cava :)Kram

2012-04-30 @ 16:47:14
URL: http://www.hyrestanten.blogspot.com
Postat av: Freja

Själv har jag svullat i mig jordnötsringar, jag som oxå fettsanerar. Jag ska börja, snart....

2012-04-30 @ 21:00:33
URL: http://blogg.amelia.se/reddevil/
Postat av: Petra

Härlig lista

2012-05-02 @ 21:54:36
URL: http://zupermamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0