Skrivet den: 2011-10-27 Klockan: 00:53:13

Sammanställning av Real Life - Outfit

Jisses vad många skatter som folk har i sina gömmor.
En del vågar till och med ha dem på sig;)
Ja det blev en del historieberättning, dammtorkande, grävande i gömmor och i minnet, åsikter och förklaringar. Många ville berätta och MÅNGA visade.
Jag är imponerad. Tack för att ni så generöst ställde upp och delade med er.



Utan inbördes rangordning kommer nu Real Life: Outfit.

-Jenny som bor i landet där det ALLTID regnar (det är inte Göteborg) och till på köpet är gravid 1-barns-mamma i skrivande stund, har fått vänja sig vid att gå i tröja, jeans och regnjacka. Innan var hon en kjoltjej, alltså sån som JAG vill vara, och har en del oanvända klänningar i garderoben. Hon ska bara föda barn och bli av med extrakilona så ska de användas.

-Fina Frun har inget oanvänt hängandes i garderoben, nej sånt är slöseri. Hon tycker om kläder, väskor och klackar. Och för att kunna ta sig an dagen så fixar hon total outfit. Synd bara att andra "mammor" inte bara kan njuta eller vara avundsjuka på hennes stil i tysthet. Jag måste nog erkänna skamset att jag är nog en av de avundsjuka ;)

-Mita stylade till sig och visade upp en underbar spetsklänning från sina gömmor. Synd bara att den inte får komma ut så ofta, för vanligtvis går hon klädd i jeansleggings. Men dagen till ära så visade hon även upp sin snygga blogg-styling-pose och höll även in magen en liten stund innan det blev dags att äta lite äppelpaj. Skön inställning där ;)

-Ansibecki har en rosa klänning från Indiska som hon fyndade för många år sedan men inte riktigt har hittat tillfälle att ta fram till. Till den har hon stylat till med ett par skor från UFF som klämmer i tårna. Vanligtvis så brukar sådana galghängare och skoklämmare få gå till välgörenhet, men dessa har hon inte haft hjärta att göra sig av med. Trots att det skiljer BASTANT mellan den stilen och den hon har till vardags.

-Inredningsfrun drar till med en riktig dagens outfit i morgonrock. Så gillar hon att spendera sin dag. Det är bra, sånt gillar vi här, när man är ärlig ;) Fast det var en jäkligt snygg morgonrock. Skulle kunna tänka mig en sån jag också faktiskt...

-Jennyanne har precis gått ner i vikt och sålt av allt på Tradera, så hon har inga kläder som drömmer där inne. Ja förutom denna DRÖM i ljuvligt lila skimrande tyg. Fast kommer man oanmäld och hon inte hinner få på sig denna dröm, så får man mest se henne i tights och tunika.

-Ewa bor i drömmarna inne i stan, de ca 30 minuterna som hon har till stan. Där skulle hon gå på partyn och ha höga klackar hela tiden. Det är bra, man ska ha drömmar. Här visar hon upp en klänning hon bara använt EN gång, men om drömmarna blir sanna . . så vet man aldrig.
Annars är det för tillfället nya Pippi-tröjan som gäller.

-Anna jobbar som lärare och behöver ha kläder som tål snor, gråt, vattenfärg och lera och naturligtvis blir det inte av att byta outfit bara för att man kommer hem. Ja om man inte ska ut och träna då, då har hon jättepiffiga kläder. Nu har hon fått nya garderober och kan separera jobb- och privatkläder och även om hon säjer att hon inte klär sig super uppklätt till helgs så har jag minsann sett både ett och flera par högklackade stövlar i hennes blogg. Avis, nej ALDRIG ;)

-Therese på Sockervägen berättar att just nu när hon jobbar hemma så har hon faktiskt beställt en ONEPIECE att jobba i. Tillsammans med några berömda rosenprydda foppa-tofflor. MEN hon har faktiskt lite piff i garderoben som inte fått komma på galej. En klänning som var svindyr och inhandlades i London, speciellt för ett bröllop där hon skulle vara toastmaster. Hur som helst, den, klänningen fick stanna hemma.
Synd :(

-Donken visar upp en inte helt piffad outfit, men heller inte vanlig. Eftersom hon nyligen blivit egenföretagare och får gå på momsmöten och annat galej så fick hon piffa sig idag och visar upp det. Annars så kan hon lova att det är en helt annan outfit-stil man får se henne i.

-Therese berättar en underbar historia om hur hon OCKSÅ kom hem med en NOA NOA outfit utan att egentligen förstått hur det gick till. Och gissa, den hänger OCKSÅ oanvänd på sin galge i hennes garderob. Hennes klänning och min dräkt kanske kan brevväxla och berätta om sina erfarenheter eller bristen på dem ;)
De där NOA NOA-försäljerskorna borde låsas in, de är ju livsfarliga ;)

-Freja visar en helt normal dagens och kontrar med en kreation i tyll och paljetter, speciellt sydd av henne själv för att gå på bal i Försvarsmaktens tjänst. Nu efter att tjänsten tagit slut så hänger paljetterna där i garderoben och bara längrat efter att få komma ut. Och Freja gör precis som jag, går in där i bland och längtar lite tillsammans med outfitten.

-Barnens Hjältar visar upp sin garderobsvärmare i svart siden med rosa pudlar på. En klänning som hon skulle vilja använda med aldrig får tillfälle till. Anar jag en liten sarkastisk underton? Jag tyckte den gick jättebra ihop med tatueringen ;)

-Linda halkar in på ett bananskal här och visar upp en klänning från Esprit som används alldeles för sällan.

Ja mina damer och förhoppningsvist någon herre. Detta var vad var denna bloggs läsare ville visa upp och berätta om dröm-stil vs vardags-stil. Ibland så lyckas man få till det precis som man vill ha det. Och ibland så får man bara glo på andra helt enkelt.
Eller skita i´t. Det är hur man är som person.

Jag kan i alla fall inte sluta förundras över alla dessa människors som lyckas piffa till sig så de liknar fotomodeller bara för att gå och handla, och som går till lekparken i högklackat, och ser ut som rosor nyligen utsprugna fastän det är klockan 6 på morgonen ;)

Jag får väl fortsätta att titta avundsjukt på dem och fortsätta att drömma om den där dagen då jag ska få ta ut min NOA NOA-dräkt på en redig sväng runt stan.

Man kanske skulle sätta på den i morgon då vi ska på veckohandling. Tror ni att den passar bra ihop med tennisskor?
För tennisskorna går jag inte hemmifrån utan. Jag ska ju gå rundan efteråt och fattar ni vilka skavsår jag skulle komma hem med om jag inte hade pjucken på mig ;)

Till nästa veckas Real Life, simma lugnt!
Och titta förbi här på måndags kväll så lägger jag ut en liten ledtråd om nästa veckas måltavla.

/Y

Kommentarer
Postat av: Amanda

Hej! Vilken fin blogg du har =) Allt bra med dig?

Kram!

2011-10-27 @ 01:59:26
URL: http://stockholmtomarbella.blogg.se/
Postat av: Anna

Vad kul att folk hänger på!

2011-10-27 @ 06:21:55
URL: http://smid.blogg.se/smidsfashion
Postat av: Ewa (mamma till 6 döttrar)

Vilken underbar sammanställning :)



Tack för att jag fick vara med <3

2011-10-27 @ 06:55:33
URL: http://tjejmorsan.blogg.se/
Postat av: Camilla

Attans...här har man missat mycket. Jädra jobb ;)

Jaja...jag får vänta och se vad nästa veckans Real Life är för något.

Kram på dig!

2011-10-27 @ 08:15:34
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Barnens Hjältar

Hahaha, allvarligt. Visst köper man en del plagg utan eftertanke :-)

Jag har faktiskt blivit bättre. klänningen köpte jag till min dotter som den var alldeles för stor på (hon har XS detta är M). Av någon anledning blev jag lite kär i den och en vacker dag kommer jag ha den på en 50-talsfest, ev lite modifierad :-)

2011-10-27 @ 08:25:24
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie

Vad kul att du kikade in hos mig häromdagen Tack!



Nu ska jag kika runt och läsa lite hos dig...!



//

2011-10-27 @ 08:53:37
URL: http://endelavoss.blogspot.com
Postat av: Husfrun

Vad kul att så många hakade på. Själv ska jag sätta mig i min morgonrock och plugga nu :)

2011-10-27 @ 09:08:58
URL: http://villafreja.blogpspot.com
Postat av: Malin

Yohanna!



Jag och min familj har bytt lägenhet med ett par som bor i Las Palmas och de kommer att bo i vår lägenhet i Stockholm. Vi kommer att vara i LP 22 dec-9 jan.

Jag undrar om du skulle vilja ge oss tips vad det finns för roliga aktiviteter som man kan göra med en 8 åring och en 5 åring (pojkar)? Finns det ngn public pool? Lekplatser? Utflyktsmål?

Du kan nå mig på [email protected]

2011-10-27 @ 09:23:31
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Vilken härlig och genomarbetad sammanställning du har gjort!!! KRAM

2011-10-27 @ 09:24:44
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Linda på Hagahome

Vilken rolig sammanställning! Om den kommer igen så kommer jag hänga med på riktigt!

2011-10-27 @ 10:06:16
URL: http://www.hagahome.se
Postat av: Chiquita

Bra jobbat! Vilket gediget arbete att sammanställa allt! Själv har jag bara en enda sele så jag har inte så mycket att komma med...

Sv: jo jag hade kanonkul... Husse och Matte fick glatt vara hemma och oroa sig.. ;-)

2011-10-27 @ 10:35:51
URL: http://eldiariodechiquita.wordpress.com
Postat av: Ansibecki

Vilken kul sammanställning. Roligt att så många är dem :) Ha en fin dag!

2011-10-27 @ 11:56:27
URL: http://www.ansibecki.blogspot.com
Postat av: DONKEN

härligt o läsa. haha! :D

2011-10-27 @ 13:14:47
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: Mitha

Kul att läsa om hur andra klär sig, många olika stilar och favoriter finns det. Idag har jag faktiskt linne och skjorta på mig som omväxling,men nedtill är jeansleggings..ler..

Jag hänger på nästa vecka bara jag inte glömmer,

Kramiz♥

2011-10-27 @ 13:23:14
URL: http://mithasplace.wordpress.com
Postat av: Nett

Där blev ni några stycken ser jag :) Och härligt, jag har lite mer ledighet nästa vecka, så klart att jag måste sträva efter att vara med i utmaningen :) Jobbar dock Tisdag natt, men Onsdagen där får jag bara sparka till mig själv att vara med.



Trevlig helg på dig!

2011-10-28 @ 16:16:56
URL: http://www.enkoppkaffe.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0