Skrivet den: 2011-11-04 Klockan: 12:49:35

Fredags ditten och datten

God förmiddag Fredag!

I morse när vi var ute på vår morgonrunda så såg det riktigt mörkt och läskigt ut. Vinden blåste liten storm och det kom till och med en lite skur.
Men på sedvanligt kanariskt manér så slutade det efter tre sekunder.Likadant var det igår när vi var och shoppade på det närmsta varuhuset La Ballena (Späckhuggaren). När vi gick dit så var det strålande sol och sommar. När vi skulle gå hem och kom ut genom dörrarna så spöregnade det och var kolsvart ute.
Men det var ju inte kallt och regnet slutade som vanligt efter tre minuter. Lagom till vi fått på ungarna deras tröjor, satt på regnskyddet på barnvagnen och kommit ut genom dörren.Men nu skiner solen från en klarblå himmel igen och temperaturen ligger på 24 grader här i Las Palmas.

Föräldrarna är hemma hos sig idag och solar lite. De kan ju inte komma hem och vara vinterbleka efter två veckor på kanarieholmarna ;)
De kör en dag barnbarn med kaos. Och en dag med sol och vila.
Det blir bra för mig, då hinner jag med lite av mitt vanliga liv också ;)

Men HJÄLP vad tiden går fort. Det är fortfarande en vecka kvar av deras semester, men nu börjar man märka av att det blir tight med tiden. Det finns så mycket vi vill göra, på så lite tid. Och så måste man ju hinna med att fika och mysa också...

Nu till helgen så ska vi åka till Älsklingens farbror och titta på deras fruktträdgård och förhoppningsvist få plocka lite exotisk frukt som apelsiner, vindruvor och fikon.

Så vill mina föräldrar skicka iväg oss trötta småbarnsföräldrar på en hotellnatt. Och det måste ju ske en helgdag så vi får sova ut och äta frukostbuffé. Annars så är det ju ingen mening med saken. Och så måste det shoppas souvernirer och smuggelsprit. Åka på marknad är också en happening som de har önskat.
Ja listan ta aldrig slut på saker som man vill göra.

Det blir taight.
Kanske bästa att göra ett schema ;)

Stegrapport och fredagsvägning kommer senare.
Nu kör vi igång med fredagen här.
Hämta skolbarn och luncha hos svärisar. Och sedan MÅSTE vi åka och veckohandla. Det ekar tomt i skåp och lådor.

Jag ser att ni är ganska så upptagna också. Aldrig sjunker väl bloggstatisiken så mycket som på fredagseftermiddagar. Då har man inte tid att sitta framför datorn.
Nej det ska planeras fredagstacosar och mys.

Ta´t lugnt.

/Y

PS Mamma var på benen igen och som vanligt efter en god natts sömn. Ja inte SÅ god för Irma vaknade ett par gånger under natten och väkte hela huset. Men det var ingen allvarlig magåtkomma som Min mor drog på sig. Som tur var. Det kan bli tokigt. Hon hälsar och tackar så mycket för all omtanke och förfrågning. DS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0