Skrivet den: 2011-05-20 Klockan: 12:21:24

Morgonrapport fredag

God morgon!
Här har det varit fullt ös nu på morgonen fram tills nu då Irma somnat för sin morgonlur och jag får sjunka ner här framför datorn.
Hittills så lyder rapporten:

- Morgonöverraskning då vi kom ut genom porten för att gå till skolan iklädda shorts och kortärmat, det regnade/hade regnat. Det var bara att skynda upp i lägenheten igen, bomp bomp bomp i trappan med vagnen, knök in i den pyttelilla hissen, knir i dörrlåset och på med långbyxor på Alexander, paraplyer till oss bägge och en kofta och mössa till Irma och så ut igen.

- En stycket hundbajs itrampad, dock INTE av någon av oss, utan av en av papporna utanför skolan iklädd flipp-flopps (inte bästa skon att trampa i hundbajs med, om det nu finns någon sådan sko). Jag såg inte hundbajsen faktiskt, för alla trampande små skolbarnsfötter, förens jag såg pappan hoppa omkring och svära:
-Alla är vi ju för tusan grannar. Vem skulle komma på idén att låta hunden skita utanför en skola? Om jag bara viste vem det var så skulle jag ta skiten och.....där censurerar vi.
Ja, konstigt. Ändå hittar man mycket hundbajs utanför skolan....

- Ingen bildåre idag. Dock var vattenlastbilen på väg att börja backa när jag skulle passera bakom. Men han fick syn på mig i sista stund i backspegeln och vinkade förbi mig. Skönt. Det blir lite panikkänslor när man ser backljusen tändas precis när man är på väg att passera bakom en lastbil.

- Ett stycket förlorade nycklar märkte jag när jag skulle låsa upp dörren. Antagligen blev de kvar innenför dörren då jag skyndade in där tidigare för att raffsa ihop paraplyerna. Det blev att ringa efter Älsklingen som fick komma med lastbilen och lämna sina till oss så vi kunde komma in och äta frukost.

Det blir nog så att jag får göra en kopia av nycklarna och ge till svärmor som bor granne med oss. Jag har INGEN lust till det för jag har nog med att sköta ungarna. Jag behöver inte ha en nervös svärmor springandes här också så fort hon inte får tag på oss i telefonen. Men det har blivit en del glömmande av saker på sista tiden, pga sömnbrist. Innan, kan jag säja, hade jag stenkoll på ALLT. Nu är jag mest en förvirrad själ som försöker överleva dagen.

- Och framför allt: Fredagsvägningen visade på 0,5 kilo MINUS sha la la la la.
Så nu har jag fått på mig förlovnings- och ingenjörsringarna. Det är där nämligen där jag förlorar vikt först, på fingrar och tår. Inte på rumpan och låren där det behövs mest och finns mest att ta av. Nej på händer och fötter, där kan man se resultaten snabbast. Inte klokt, men sant.

Nu är det fredag. Nu kör vi så det ryker.....

/Y

Kommentarer
Postat av: Marie-Louise

Grattis till den minskade vikten :) Vad duktig du är som kör på så bra. Usch hundbajs är verkligen hemskt, jag fattar inte varför man inte tar upp det när man har hund. Samma problem här hemma, nu efter snön t.ex ja du vet: det som göms i snö kommer upp i tö :( blä...

Kram

2011-05-20 @ 17:11:26
URL: http://madredetres.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0