Skrivet den: 2011-03-14 Klockan: 00:03:18

KanonSöndag

Uj uj uj vilken bra dag vi har haft det idag. Ja hela helgen har varit bra men idag har varit härlig, KANON.
Alla har varit sams, ätit bra, sovit bra (inte länge men bra, man får inte begära för mycket), bajsat bra :), lekt bra och skrattat mycket ihop.
Sånt som gör att livet fungerar helt enkelt.

Efter förra helgens icke-produktivitet så hade jag stora förhoppningar på denna och jag blev inte besviken. Jag är helnöjd.
Dagen börjades med att jag äntligen tog tag i O:s hår och klippte till ordentligt. Det går ju så fort, om man väl sätter igång. Ändå så går det så lång tid emellan att han, med sitt lockiga hår ser ut som en microfon i skallen innan jag kommer till skott.

Så hängde vi upp duschstången som for ner häromdagen. Närmare bestämt den där olycksaliga fredagen >>> som gick åt skogen. Då jag fick stå i kö på banken och bankomaten åt upp mina pengar. Samma dag for även dusch-drapperi-stången ner i skallen på mig. 3 millimeter från Irma.
Det hade kunnat gått illa.
Som det gick nu så blev ju ingen oskyldig drabbad...

Vi tog även tag i ännu en surdeg som jag fick syn på när jag stog uppspetad på pallen i badrummet. Badrummslampan, den över skåpet, den som vi smugglade hem från IKEA i Sverige för så länge sedan och som de har börjat sälja här, innan vi ens hade fått upp den vi smugglade hit.
Det är en sån där smink-loge-lampa - en pinne med massa glödlampor på. Har alltid velat haft en sådan i badrummet så man ser hur man ser ut när man sminkar sig. Nu ser man allt, dvs alldeles för många rynkor som tidigare försvann i halvdasket.

När vi ändå höll på och rumsterade om i badrummet så passade vi på och storstädade bägge badrummen. Det var verkligen nått som behövdes och känndes jätteskönt att få gjort.
Äntligen!
Jag har gått och tittat snett på dem länge nu.

Så var det dags för fika och lunch. Jag fick även en hemma-spa-behandling av Alexander som jag njöt mycket mer av än borta-spa-behandlingarna som jag varit på. Vad betyder det att det var med sina kritor han målade fake makup på mig eller att jag satt i min egna soffa, när det var små älskade barnhänder som strök över mitt ansikte och händer och knådade än här än där och avslutade med att pussa mig. Jag somnade nästan och då skämtar jag inte. Han är bra på sånt min Guldklimp.

Efter lunchen så tog vi tag i den halv-uppsatta lampan från igår och fick den färdig och fungerande. Så nu har vi ljus på balkongen.

Till slut så sattes även upp ett gäng ramar i sovrummet som legat och väntat på att få sina platser. De ska så småning om fyllas med något fint. Än så länge vet jag inte vad eller hur.
När vi satte upp den så var jag tvungen att flytta bort mitt smyckesträd från byrån och Alexander fick tag på det. Vipps när jag tittade till så hade han satt på sig alla smyckena, huller om buller och förkunnade med stolt stämma:
- Jag är en kung! Jag skulle mycket tycka om att vara en kung, mamma. Han var SÅ söt, lillkillen.

Så var dagen slut, det var dags att duscha och äta middag. Vi körde fredags-tacosarna på söndagen idag. Man ska inte vara så regelrätt. Och sjuss i säng för i morgon är det skola.
För det är det väl, eller har jag missat nåt igen?
Utanför fönstret så vräker regnet ner.
Det är bra.
Då har det regnat färdigt tills i morgon.
För vi har ju inga gummistövlar att gå till skolan i...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0