Skrivet den: 2011-03-31 Klockan: 23:57:38

Födelsedagskalas på Lek- & Bus-land

Förra lördagen hade vi födelsedagskalas tillsammans med en kompis.
Med nyårsaftonen >>> färskt i minne så hade vi bestämt oss för att åka bort och ha kalas. Här finns många sk. lek- och bus-land som anordnar födelsadagskalas till en dyr penning. Men det var det värt att slippa att städa innan och efter samt jättedisk-berget som alltid uppstår efter kalas.

 
Vi väntar på startskottet för att få komma in i lekparken.Lekparken. Det ordnades tre kalas på samma gång, denna lördagen och alla barnen lekte för glatta livet tillsammans. Under ett vakande öka från ordningsvakterna.Utanför parken var det uppdukat ett bord för de vuxna där vi kunde sitta och skvallra. Jag missade som vanligt halva kalaset för jag var och vaggade övertrött Irma som inte ville somna på kalas.


 
Mellanmål för barnen medans de vuxna tittar på utifrån.Födelsedagsbarnen, Arico och Alexander 4 år. Hmmm vem är kanarier och vem är viking?Här kommer tårtorna: Ja må de leva....


 
Alexander med sin tårta och Irma var naturligtvis också med på kalaset. När hon vaknade.

Vi kom hem seeent på natten och Alexander somnade inte förens kl 24. Ändå var han uppe och hoppade klockan 8 dan därpå. Konstigt det där med barn och sömn.
Fast vi hade ju bytt till sommartid så klockan var redan 9 då...

/Y

PS Alexander hade själv valt födelsedagsutstyrseln: Mamma jag vill ha kläderna från mormor & morfar. Vilket betyder kläderna från dopet. Han är så söt i dem men Älsklingen blev lite fundersam över valet. Inte är väl det där kläder att hoppa och leka i? Men Alexander vet att välja kläder med stil. DS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0