Skrivet den: 2011-02-28 Klockan: 10:41:35
Jag tävlar...
Man kan väl säja helt enkelt att jag blivit tävlingsgalen....
Länk dit >>>
Vi fortsätter väl....
Länk dit >>>
Håll en tumme för mig....
/Y
Länk dit >>>
Vi fortsätter väl....
Länk dit >>>
Håll en tumme för mig....
/Y
Kommentarer
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta
Om jag vore du skulle jag satsa på en tjälknöl!
Dvs lägg in den frysta köttbiten i ugnen över natten på låg värme 75-90 grader och ta ut den då den är rosa dagen efter, lägg den då i en saltlag med vatten soya vitlök och timjan (i en plastpåse) Förslut den så att hela tjälknölen får ligga och gotta sig i 5-8 timmar. Skiva upp och avnjut kall med en gratäng eller sallad! :-)
KRAM
Trackback