Skrivet den: 2010-09-28 Klockan: 12:15:44

28 september 2010 Jag, ett ras....

Jag sitter och tittar, läser runt på olika bloggar. Mestadels mammabloggar som handlar om samma saker som denna. Och det slår mig att de flesta mammabloggare ser jättepiffiga ut.
Hur orkar de?
Hur lyckas de med att föna hår, sminka sig och få på sig supermoderna kläder?
Och var är alla efter-gravidmagar?
Är det bara jag som ser ut som ett ras?
Nej nu sprang jag på en blogg där man ser ett foto på en mamma med ruffsigt hår och ringar under ögonen. Och hon skäms inte för att lägga ut den bilden.
BRA!
Då kanske jag också vågar....
För vi är ganska söta ändå, mitt i allt kaos.


Opiffad mamma, utan makup och hippa kläder, ute
och spatserar med barnvagn.

Annars så bjuder jag på en bild från igår. När killarna tvättade bilen och jag spatserade med barnvagnen (inga könsroller här inte :).....)
Vi ska få besök och även om vi inte kan åka i bilen med dem (kombination av liten bil, bilbarnstol och babylift som upptar alla platser) så är det ju kul att komma i en ren bil. Den var under all kritik just nu. På vår parkering finns det träd som "droppar" bär som spricker när de landar på bilarna och ser ut som nåt mellanting mellan fågelskit och spya. Och de sitter fast som berg.


Favvokillarna fixar bilen.

Annars så hann vi inte med något annat i går. O kommer hem kl 5. Han ska äta. Vi ska hinna göra något. Och sedan börjar kvällsbestyren kl 18.30 för att hinna få ungarna i säng innan kl 20. Vi går ju upp kl 7 på mornarna nu.
En omöjlig uppgift det förstår ni ju. Tvätta bil med treåring på en halvtimme = Kaos. Och stress stress stress... Får jag inte magsår av att vara småbarnsförälder så får jag det aldrig.

Hej!
/Y

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0