Skrivet den: 2010-09-21 Klockan: 12:08:34

21 september 2010 Ny dag igen...

God Morgon igen!
Ny dag och nya försök...
Skulle ju ha viljat skriva att jag satt här ensam framför datorn i lugn o ro med min frukost, för första gången på....ja jag vet inte hur länge.
Men så blev det ju inte.
Jag fick sitta här och köra pekfingervalsen och äta med ena handen, för Lillskatten vägrar sova någon annanstans än i armarna....på vem som helst, spelar ingen roll, bara det är armar, som rör sig.

Så var det inte med Guldklimpen, vad jag kommer i håg. Vad jag minns så somnade han ofta ammandes och så kunde man lägga över honom någon annanstans och han sov vidare. Därför har han alltid sovit i sin spjälsäng och inte tillsammans med oss.
Men Lillskatten vill bara sova med ansiktet mot bröstet. Om man lägger ner henne någon annanstans när hon somnat i armarna så vaknar hon direkt efter ett par minuter. Hon börjar att vifta med armar o ben och väcker sig själv. Stackarna har ju inte kontroll på alla kroppsdelar än, de liksom gör som de vill.

Det blir ganska irriterande. Amma, somna, lägga ner i sängen/vagnen/babysitter, 2 minuters lugn (så jag hinner börja göra någonting), börjar vifta med armar o ben, vaknar gråter, ammas igen, somnar, läggs över, vaknar osv osv. Tills man ex på natten ger upp och lägger henne i sängen med mig där hon får gosa med bröstet medans jag får ont i höften av att ligga i samma ställning iflera timmar. Rör jag på mig så börjar hon frusta och stånka.
Men men, det blir ju bättre med tiden....det vet jag ju.


Jättegosigt att ha henne i armarna men det blir ju inte speciellt mycket gjort.

Nej, nu får jag kila iväg och laga lunch, annars så hinner jag inte med det idag heller innan jag ska hämta Guldklimpen om en timme.
Vi höres!
/Y

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0