Skrivet den: 2010-11-19 Klockan: 12:06:05

19 november 2010 (tomt) i huvet

Är det fredag?
Ja, det är det va?
Är så trött att jag vet varken fram eller tillbaka. Det har varit en jobbig vecka det här. Irma har haft nån slags tillväxtperiod antar jag.
Hon har velat äta hela tiden.
På NATTEN!
På dagarna finns det ju så mycket annat intressant att titta på. Då har hon inte tid med att äta....eller sova.

På nätterna har hon vaknat var 1½-timme för att äta. Och visserligen somnat om igen men det tär på mig att inte få sova några längre stunder i sträck. Det borde väl tära på henne också kan man tycka, men icke. Hon sover inga längre stunder på dagarna heller.
Hur orkar de?

Och jag vill inte heller lägga mig och sova om dagarna. Det är ju då jag kan få saker gjorda. Allt detta roliga som att blogga, fejsboka eller pyssla hemma. Fast ärligt talat så gör jag ju inte så mycket nu när jag är trött. Sitter mest och svammlar här eller slötittar på nätet. Kanske skulle ta mig en lur nu när Irma somnat. För nu somnade hon här sittandes på min arm.....
Hon är rolig hon. Kan somna sådär helt utan förvarning. Alexander var jag tvungen att amma till söms, JÄMT!!!

 

Phu.
Jag gick och lade henne i vagnen. Ska försöka passa på och bädda rent i spjälsängen. Man får vara glad för att hon inte skriker i alla fall.

Fredag, det ska bli skönt med helg. Fast varför det är så förstår jag inte. Jag har ju inte helg. Arbetet fortsätter med att gå upp tidigt, laga mat, byta blöjor, amma, vara trött osv. Men det är något speciellt med att vara hemma allihopa och inte ha några tider att passa.

Och så slipper jag ju diska på helgerna. Och att ha dåligt samvete för att jag låter Alexander titta på TV. För då leker Octavio med honom.

Jag är lite förgrymmad på honom, Octavio alltså. I går efter veckohandlingen så skulle han bara hjälpa sin mamma upp med varorna till henne och var borta just precis så länge att jag hann att bada bägge ungarna under skrik och bråk.
Vad lägligt va?
Han satte sig säkert i lugn o ro där borta och tog sig en kopp kaffe, slappnade av efter dagens jobb och snackade lite fotboll med sin far.
Jag önskar jag kunde göra så också.
Bara lämpa över allt ansvar på någon annan. Här, ta, fixa nu. Och allt ska vara klart och alla ungar i säng till klockan 8. Utan det minsta dåligt samvete.....karlar.

Ja jag är lite förgrymmad. Gick och lade mig förgrymmad och sånt gillar inte jag. Men jag somnade som en sten i alla fall.

Nu är det i alla fall fredag och senare ska vi gå och äta den veckoenliga lunchen hos mina svärisar. Få se om jag kan lura av svärmor nått kanariskt recept att lägga upp här.

Jäääääsp
/Y

Kommentarer
Postat av: Sussi

Ja du,typiskt karlar. Dom kan liksom koppla bort saker,"stänga öronen". Min är fortfarande sån,efter 31 år tillsammans. Ibland skulle man ha den förmågan,att bara stänga av. Jobbar ju oxå på Sköllergården. Läser din blogg med stor förtjusning och många leenden

2010-11-20 @ 11:14:45
Postat av: monica

Intressant för ammande mödrar?

http://amningsbloggen.blogspot.com/

2010-11-20 @ 19:38:29
URL: http://http:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0