Skrivet den: 2010-11-10 Klockan: 13:05:55

10 november 2010 Ny blogg tack!

Jag är så trött på utseendet på min blogg. Vill ha ny fräsh design. Ser så många fina personliga bloggdesigner där ute och tittar lite sorgset på mig egna. Det var en färdig mall som jag tog när jag startade bloggen för ett antal år sedan.

Nu för tiden gör alla egna.
Men hur gör man?
Jag gör hemsidor, inte bloggar.
Går det till på samma sätt?
Jag får väl sätta mig ner och googel-undervisa mig själv, får vi se om jag lär mig något.

Men så skulle det ju vara bra om hemsidan och bloggen höll ihop på nåt vis. Och hemsiden håller jag ju på och funderar över. Men det är just det, som jag alltid gör. Jag funderar så mycket så det blir aldrig något gjort.
Det behöver inte vara perfekt Yohanna.
Sätt bara igång!


Hur i 17-singen gör man en ny och fin bloggdesign?


Här kommer en bild ifrån i söndags när det blev lite tid över och jag kunde ta mig ett bad med Irma. Medans killarna tittade på fotboll.
Normalt sett så badar vi ungarna samtidigt, A i badkaret med O och I i badbaljan (jag får ta en snabbis när allt är klart). Och det är alltid så stressigt för att hinna komma i ordning och få tid till mys.
Men i söndags så började vi tidigare, att det mörknar så tidigt på kvällarna nu efter vintertiden hjälper också till att komma igång, så det blev tid över att ta första badet med Irma.
Tillsammans, vi 2, badbrudarna.

Alexande har ju bortpoletterat mig till förmån för pappa. Förr badade alltid vi ihop. Men nu är jag inge rolig utan det är pappa som gäller.


Badbrudar anno 2010

/Y

Kommentarer
Postat av: monica

Jag tycker att din blogg är precis som man önskar att en blogg ska vara; intressant och välskriven med vackra bilder. Krusiduller och lullull behövs inte! Don't be so hard on yourself!

2010-11-12 @ 18:20:30
URL: http://http:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0