Skrivet den: 2010-03-22 Klockan: 13:34:08

22 mars 2010 En ny epok

I går startade en ny epok i våra liv, Alexander är stora killen nu.
Vi avslutade ihopmonteringen av IKEA-sängen som vi slutligen bestämmde oss för. Vi var i flera affärer och jämförde sängar, men hittade ingen så fin, med så många finesser och till så billigt pris och bra kvallité som på IKEA. Så även om 6000 kronor (säng, madrasser och transport hem) är väldigt mycket pengar så får vi väl inse att man får inte mer för pengarna i någon annan affär. Så är det ju en svensk kedja också, det får man ju inte glömma. Vi är ju bra, det är ju bara att inse.

Så sängen kom i lördags. Vi åkte och handlade sängskydd, så han inte ska ramla ur tills han vant sig vid att sova där, nya stora lakan och lite finsaker till mamma också som jag återkommer till.

På lördagen så hann vi inte att montera ihop hela sängen, det tar längre tid att skruva en massa skruvar än man tror. Men på söndagen så tog vi nya atg och sängen stog färdig tills det var dags att sova middag. Alexander var så stolt över sängen, fastän lite orolig över om han skulle trilla ur eller ej. Och han somnade där utan några problem som helst. Samma sak på kvällen. Vi läste godnattsagan i nya sängen och han somnade helt lugnt utan några uppspringningar som jag hade varit orolig för.

Jag är hur glad och stolt som helst. Men det är lite sorgligt när de växer upp och blir stora.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0