Skrivet den: 2010-02-10 Klockan: 11:09:23

30 januari 2010 Babyshower för Uli i Telde

Ända sedan vår gemensamma vän Mary från England införde traditionen att anordna babyshowrar (svensk pluralform av det engelska ordet :)) i vår bekantskapskrets så har showrarna duggat tätt i samma hastighet som babysarna har kommit.
Det var 4 år sedan.
Ni vet vad en babyshower är för något?
Det är en fest där man träffas alla tjejkompisar och snackar baby och ger presenter till den blivande mamman. Tar vara på det sista tillfället att partajja lite ihop innan hon ska bli mamma.
Så gick det i alla fall till i det avsnittet av sex and the city som jag såg.
Verkligheten hos oss ser lite annorlunda ut.

Nästan alla har barn så det blir att mammorna träffas och låter barnen leka ihop så att mammorna kan snacka lite skit. Man har nu för tiden med sig en picnickorg och själva överraskningsmomentet har försvinnit (det att man ska överaska den blivande mamman med ett party). Nu ordar mamman sitt party själv.Eller så var det i alla fall på det senaste partyt som jag var på. Det var för Uli som väntar sin andre efter att ha väntat och försökt i många år. Vi var ca 8 väninnor, en del med två barn, en del med 1 och en på väg, 4 med ett och en i "ugnen" och andra med ett och i försökandets tider. Alla i olika stadium av stress och utmattning. Men alla glada över att träffas och få låta ungarna springa fritt.

Vi träffades i en park i Telde som ligger lite utanför Las Palmas och där jag aldrig hade varit. Det var fint och bra där och vi hade alla med oss picnickorgar med fika och stannade ända tills kvällen kommit och man knappt såg någonting i mörkret.

KUL!!!

Fler bilder finns på hemsidan www.yohanna.se under album eller nyheter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0