Skrivet den: 2010-12-17 Klockan: 10:57:27

17 december 2010 Ta komando över lgh:en

God morgon!
Jag hade igentligen tänkt mig att gå och lägga mig en sväng här på morgonkvisten, efter att ha lämnat Guldklimpen i skolan. Men Irma bestämde sig för att vakna direkt när vi kom hem och dessutom var jag jätte frukost-hungrig så jag satte mig här vid datorn istället.
Dessutom brukar jag vara ganska pigg när jag kommer hem från prommenixen och det är först efter lunchen som tröttheten slår till.

Efter två braiga nätter så kom här en jobbig igen. Jag talar inte mer om det. För så är det. Bara att gilla läget. Går inte att ändra på.
Men därför ville jag sova en sväng för att inte bli så deppig...

Efter att ha varit på shoppingrundor de två senaste förmiddagarna så ser huset ut som ett slagfält. När jag inte är hemma och plockar så har hemmet en tendens att välla över av plock: kläder som ska vikas, handling som ska ställas i skåpen, papper och reklam som ska slängas, disk som ska diskas, paket som ska slås in, dotter som ska gosas...(det bästa av allt).

Så det blir dagens uppgift:
Att komma i ordning så mycket som möjligt inför helgen. För då vankas mer julklappsköp och vi kommer säkert vara borta en hel del. Så kommer vi hem trötta och orkar bara göra det nödvändigaste.

Vi hörs!


Ångestrummet eller Irmas blivande rum. Här finns det mycket att ta tag i och förmodligen ligger min borttappade Lucia-utstyrsel här i röran. Phu, jag blir matt bara av att se röran. Det har blivit typ ett rum som man bara slänger in saker i när man inte vet vart man ska göra av det. Här behövs det tas ett tag....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0