Skrivet den: 2010-12-12 Klockan: 00:40:21

11 december 2010 Bättre o bättre dag för dag...

Detta blir en liten kortis för tiden har sprungit iväg.

Det gick ganska bra i natt. A var feberfri och sov HELA natten ända tills kl 7, tidigt men jag är nöjd.
Irma sov till 23, 01, 02 och sedan till kl 5 och så till 7 tror jag. Hon hade feber i natt stackaren och fick en dos paracetamol vid 5. Medicinen luktar sån där konstgjord jordgubb så min lilla väldoftande bebis har luktat medicin hela dagen....eller så är det bara jag som fått lukten i näsan. Det är konstigt vad lukten spelar stor roll igentligen i ens liv.

Jag är nöjd med resultatel. Det går frammåt.

Hela dagen så har vi nu varit ute på stan och trängts med andra julshoppande galningar. Oh vad jag tycker illa om folk som inte kan sköta sig i folkmängder och bara knuffas, eller stötet på barnvagnen eller vägrar gå ur vägen när de ser hur jag sliter med vagnen. Jag får sån lust att bara köra rakt fram, över hälsenerna på dem....

Det har varit jobbigt men nu har vi i alla fall de första julklapparna inhandlade. Det är otroligt. När man väl börjar att spendera så är det nästan omöjligt att sluta.
I morgon kör vi påét igen. På ett annat ställe, ett annat köpcentrum än det vi var på idag.
Vi får se vad vi kommer hem med.

Nu en god natt!

/Y


En bild ska man ju ha, så jag bjuder på en för 4 år sedan. Då jag var hemma och hälsade på över julen i Sverige och fixade en underbar julgrupp till min mor. Vad jag saknar hyacinter här. Jag ska verkligen leta om jag inte kan hitta några.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0