Skrivet den: 2007-10-15 Klockan: 12:18:28

15 Oktober 2007 Måndagsmör

Jag sitter här framför datorn och stirrar på en tom skärm, jag har inte lust med någonting, känner mig måndagsmör i huvet.
Vi har haft långhelg här, fredag-lördag och söndag tillsammans hela familjen, underbart. Men nu är det måndag igen och det känns tråkigt. Även om jag inte jobbar så är en måndag en måndag. Jag trodde att om jag inte jobbade så skulle alla dagarna vara lika roliga, men det är de inte.
En måndag är en måndag och en fredan kommer alltid att vara en fredag, om ni förstår vad jag menar.

Alexander sover och jag borde göra något vettigt, men jag har ingen lust. Inte med någonting. Jag har slötittat lite på diverse bloggar och bland annat på min egen blogg statistik. Det står att jag har mellan 10 och 18 besökare på min blogg varje dag.
Vilka är ni?
Skriv en komentar vetja, så att jag vet att ni varit här.
I dag när jag startade datorn så hade jag inte ett endaste mail. Det var deprimerande.

Vi gjorde en massa roligt i helgen.
På fredagen åkte vi till Agaete med Octavios föräldrar för att fira Octavios mammas födelsedag. Där åt vi på restaurang och flanerade. Sedan åkte vi till Os farmor och visade upp Alexander. Kom inte hem förens på kvällen.
På lördagen var det födelsedagskalas hos Uli som fyllde 30. En massa folk och barn. Vi kom inte hem förens på kvällen.
På söndagen var det grillning hos Os farbror på dagen och på kvällen gick vi ut en sväng och promenerade.
Fullt hela helgen. och nu känner jag mig mör.

Ska nog lägga mig på sängen ett tag och läsa IKEA-katalogen för här blir inget vettigt gjort.

Ha det!
/Y

Kommentarer
Postat av: Anna

Emmas scoutkompis Anna, läser och tittar på sötnosen Alexander :)

2007-10-15 @ 14:25:25
Postat av: Annelie

Hej!
Jag tänkte svara på din uppmaning :-) jag brukar titta in här då och då. Tycker det är intressant att läsa om ditt liv på gran canaria. Jag tycker om den ön och försöker att åka ned varje år. Har redan bokat nästa års resa :-) Lider av fibromyalgi och mår så mycket bättre av att vara där nere. Önskar att jag vågade att flytta ned dit ned. Det känns som att komma hem varje gång jag landar. Mycket gör nog att jag kan språket och att jag har levt ihop med chilenare så jag har lite av det sydliga i blodet. Så nu vet du lite om mig och varför jag läser din blogg :-)

2007-10-15 @ 15:32:23
URL: http://blogg.aftonbladet.se/3207
Postat av: Ina

Hej Yohanna! Ina här. Är snart färdiga med vårt senaste trädgårdsprojekt. Grusgång och uteplats. Jag har krattat grus hela dagen så rygg och armar är möra. Fint blev det i alla fall. Jag har så mycket att göra om dagarna så jag fattar inte hur jag ska hinna med att arbeta : )
Jag lovar att jag ska e-maila dig när tillfälle ges. Jag har massor att berätta för det händer hela tiden någonting.
Kramar, Ina

2007-10-15 @ 17:01:32
Postat av: Maria Kleber

Hejsan. Är inne och tittar på alla kort på bloggen och
hemsidan. Det är kul att se hur Alexander växer och utvecklas, en riktig liten fotomodell är han :-). Jag tycker förresten att han är lite lik sin moster Emma.

Brukar titta in då och då, tycker att det är roligt att läsa om vad som händer i ditt liv och hur det är att vara mamma på Gran Canaria.

2007-10-15 @ 20:50:42
Postat av: Moster Emma

Moster Emma tar åt sig och blir stolt.

2007-10-21 @ 12:46:02
URL: http://emmasfoton.blogspot.com
Postat av: Emma

Hej,
Jag heter Emma och kom i kontakt med din blogg genom Må Bra, tycker det är så roligt att läsa om ditt liv på gran canaria,mycket för att jag själv har bott på spanska fastlandet med barn och familj under ett par år och saknar det oerhört mycket vissa dagar.Dofterna av gamla sopor,varm asfalt,
det svalkande första doppet i poolen, maten och vinet,mopedernas tutande, ja jag drömde mig visst bort.Du verkar ha ett så mysigt liv och man blir glad av att läsa om dig och din familj och se era bilder.
Kram

2007-11-07 @ 11:56:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0