Skrivet den: 2007-03-22 Klockan: 12:09:16

22 Mars 2007 Fortfarande ingenting!

Oj då!
För att gå hemma och ha tråkigt så skriver jag väldigt sällan på denna blogg. Man borde ju förvänta sig att en person som inte har någonting att göra skulle ha en massa tid för att skriva varje dag på sin blogg, som man borde.
Men inte jag.....
Här går jag och gör ingenting och vips har det gått en och en halv vecka, utan att man märkt nånting.

Ja, jag är fortfarande hemma och inga tecken på annalkande förlossning.
Jag var hos barnmorskan i måndags och det konstaterades att jag nu gått 40 veckor (normal-längd för en graviditet) och att allt är bra.
Nästa vecka (27/3), om fortfarande ingenting har hänt, så ska vi till BB och få en tid för igångsättning i vecka 42. Det är ju lite nervöst att gå över tiden tycker jag. Man har ju hört att moderkakan har en begränsad livslängd och kan sluta att fungera eller fungera sämre efter fullgången tid. Det gäller att hålla koll på att Alexander rör på sig som han brukar så att det inte händer nåt nu på sluttampen.

Jag har lite värkar då och då. En del utan smärta och endel som gör ont. Varje gång de kommer så föds hoppet om att NU sätter det igång men de slutar alltid efter en stund.
Man vänjer sig vid det också.
Nu har jag kommit in i en period där det känns som om jag varit gravid i evigheter och kommer att vara så för all framtid. Det känns så avlägset att det ska hända något och att vi ska åka till BB för att få barn.
Vem vet?
Det kanske bara är luft.

Mina föräldrar kom hit i Lördags och vi hämtade dem på flygplatsen och åkte allihopa ner till Puerto Rico.
De hade med sig barnvagnen från Sverige.
Titta så fin den är.
Vi är helnöjda.
image83

Octavio och jag åkte tillbaka till Las Palmas på söndagskvällen för vi hade kurs och barnmorskebesök på måndagen men på tisdagen kom föräldrarna upp till Las Palmas och vi gick på stan lite och umgicks.
I dag är det torsdag och vi ska äta lunch hos Octavios föräldrar och imorgon kommer mina föräldrar upp igen och vi ska alla gå på restaurang på kvällen.
OM inget sedan har hänt så åker vi ner över helgen till Puerto Rico igen.
Det känns väldigt konstigt att mina föräldrar är här och att jag inte är med dem hela tiden. Men så får det vara. Det tar en timme från Puerto Rico så om värkarna skulle sätta igång där nere så har vi en timmes resa till BB och jag antar att det inte är så bekvämt att sitta i en bil med värkar. Därför har vi bestämt att vi åker bara ner över helgen.

Vad har hänt annars?
Ja inte så mycket.
Solen skiner ibland och det regnar ibland här i Las Palmas.
En bil backade på oss häromdagen så vi fick en stor buckla i framskärmen. Inga personskador dock, förutom ilska över att det tar sån tid att ordna för att få bilen fin igen.
Det var fars dag här i måndags. Vi firade Octavios far med en rejäl kartong med bullar o kakor.

Inget mera.
Nu ska jag borsta tänderna o diska lite.
Vi hörs!

Y

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0