Skrivet den: 2007-03-13 Klockan: 13:39:10

13 Mars 2007 Ännu en tråkig dag

Jag vaknar vid 6 med Octavio, går på toa, ordnar kuddarna i sängen så jag kan sitt-ligga och sova, har ont i höftbenen för att jag sovit på dem hela natten. Plasten i sängen rynkar sig och gör märken i huden och lakarnen i sängen är fuktiga av svett, jag har drömt oroligt igen men kommer inte ihåg om vad.

Vaknar vid 9, går på toa och dricker vatten, vaknar vid 10.45 och tycker att nu får det vara nog med sovning för idag. Gör cirkulationsövningar för benen + min vanliga morgongymnastik som nu minskat till ett minimum av övningar eftersom det gör ont. Endast arm- och axelövningar går att göra som förut.

Går upp, gör min frukost och sätter mig vid datorn. Tack för internet som kan förströ en under timmar. Tittar på min kompis Ulis blogg, inget nytt. Tittar på min syster Emmas blogg, inget nytt. Tittar i min mail, inga mail. Tittar på Aftonbladet och läser det mest intressanta där, melodifestivalen, föräldrar, mode, de senaste nyheterna osv. Fäller en tår över någon sorjlig historia, hormonerna......

Någon timme går. Bäddar sängen, borstar tänderna, småplockar lite i lägenheten, viker lite tvätt, tittar runt i hörnen om det behövs damsugas. Tänker på Octavio som måste jobba och känner mig otroligt lat och onyttig som går härhemma.
Tittar på en bok, har jag lust att läsa? nej.
Tittar på radion. Har jag lust att lyssna på musik? Nej.
Tittar på TV. Har jag lust att titta på TV? Nej.

Sätter mig vid datorn och skriver ett tråkigt inlägg på min blogg om hur tråkigt jag har det. Så att alla kan se hur patetisk jag är.

Klockan är 12.30. Klockan 2 börjar vänner på TV och håller på i 2 timmar. Det är dagens höjdpunkt. Sen kommer Octavio från jobbet och vi äter lunch.
Någon aktivitet på eftermiddagen.
Middag vid 21.
TV hela kvällen.
Och isäng vid 12.

Toa kl. 1.30
Toa kl. 3
Och vakna med Octavio klockan 6 igen.
Ny härlig dag då allt kan hända och full med överaskningar.

Tur att jag ska åka till Puerto Rico i morgon med Octavios föräldrar och ställa i ordning bungalowen inför mina föräldrars ankoms på Lördag. Då har jag nåt att se fram emot.

Yohanna

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej, vill bara skicka ett "håll-ut"-inlägg. Väntans tider i dubbel bemärkelse - dagarna blir långa och det känns som om det aldrig ska ta slut! Jag håller tummen för att ni snart får "valuta för alla möda" och att dina föräldrar hinner ner i tid till leverensen! Ramlade in på din sida från måbras hemsida och vill även säga grattis till ditt andra slit - bantningen !!! Inspirerande! Lycka till!

2007-03-13 @ 14:24:00
Postat av: Syster Emma

Men gullet då...

Tro mig - så där kan det kännas här också.

2007-03-13 @ 15:58:00
URL: http://emma-gron.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0