Skrivet den: 2007-08-03 Klockan: 15:01:39

3 Augusti 2007 Värmebölja

Vi har haft det varmt här på Gran Canaria i veckan.
Så varmt att Alexander och jag inte kunde gå ut.
Och halva ön har brunnit ner i en skogsbrand, ja inte för att det finns så mycket skog utan för att det fanns en galning som fjuttade på just när det var brandfara.

image92

Det var så varmt att vi hade datorn avstängd för att den gav så mycket värme till rummet. Därför har jag inte varit uppkopplad. Men nu är jag det igen.

Vi har haft dop också.
Alexander döptes i den katolska kyrkan i Arucas och vi hade kalas efteråt för 60 av Octavios familj och våra vänner. Vi får ordna något i Sverige när vi kommer dit för min familj som inte är riktigt lika stor.
Titta vad fin han var i släktens dopklänning.

image93

Nu håller vi på och letar resor till Sverige.
Allt är fullbokat redan när det avgår från Sverige, så vi får se hur det går. Det fattas 4 dagar innan Octavio går på semester och som det verkar så avgår det bara plan till Sverige på onsdagar nu för tiden. Förr i tiden gick de onsdagar, frdagar och lördagar men nu alltså bara på onsdagar. Att flyga reguljärt kostar 11.000 kr och då måste man mellanlanda i Madrid och detta är bara enkel resa.
Håll tummarna för att vi hittar något.
Nu återstår bara att åka till flygplatsen på onsdag morgon och hoppas på att några personer inte dyker upp till hemresan....

Håll en tumme för oss!!!!!!


/Y

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0