Skrivet den: 2007-04-10 Klockan: 13:50:42

10 April 2007 Ingen fara.....

Var inte oroliga för att jag inte har skrivit.
Vi har det bra!
Jag är hemma och försöker lära mig att vara mamma. Det är inte så lätt som man tror. Det tar lite tid innan man får till det.
Dagarna flyter i varandra och är sig lika.
Vi försöker att lära känna varandra, Alexander, Octavio och jag, och vi försöker att få till några rutiner som kan hjälpa oss i vardagen.
Det går långsamt men det går framåt och jag börjar så smått se lite ordning i det som händer. Däremellan så försöker jag äta frukost, borsta tänderna och titta lite på internet.
Bli inte oroliga om ni inte ser några förändringar på mina sidor eller hör ifrån mig. Det är bara det att de små stunder av lugn o ro när Alexander sover, går åt till så mycket.

Mina föräldrar är kvar här i södra delen och de kommer och hälsar på mig ibland. Stackarna, då får de diska o städa här hemma och laga mat. För hittills har jag suttit med Alexander fastklistrad vid bröstet för att få amningen att fungera.

Min syster Emma har varit här också över påskveckan. En vecka går så fort och man hinner egentligen inte så mycket. Men jag hoppas att hon hade det trevligt, även om vi inte hann ut på stan för att se på alla religions-kyrko-festligheterna som händer här över påsken. Det får bli ett annat år när vi inte har en nyfödd att ta hand om.

Annars så var vi och vägde honom för första gången sedan födseln. Här får man gå till apoteket, en gång i veckan för att väga sitt barn.
Alexander vägde igår 4960 gram. Han har alltså ökat ca 800 gram sedan födseln för 2 veckor sedan. Det är en bra ökning.
Eller!????

Vi höres!
Y

Kommentarer
Postat av: Lillasyster Emma

Jodå, visst hade jag det toppen!

2007-04-10 @ 13:56:10
URL: http://emmasfoton.blogspot.com
Postat av: Njut

Hej!va in på din sida på måbra och klickade mig vidare till denna sida. Försök att njut så mycket det bara går, för tiden med småbarn går så fort, sjäv har jag barn som är 16 och 18 år gamla och tiden har gått jättefort. Så lycka till med din nya familjemedlem. FÖrresten har du bott länge i Spanien? vi letar efter hus i Spanien, utanför Malaga och där är det underbart. Måste gå nu
Häls Maria

2007-04-15 @ 09:14:40
Postat av: Maria

Är inte så bra på det här, men glömde skicka min mail adress.

2007-04-15 @ 09:16:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0