Skrivet den: 2006-02-10 Klockan: 13:39:24

10 Februari 2006 Examen

Förra veckan hade vi prov i skolan (mitt-termins-examen). På tisdagen var det lyssna på två texter och svara på frågor och läsa tre texter och svara på frågor.
På torsdagen var det uppsattskrivning, skriva två texter ett brev och en text om en speciell plats (båda på 150 ord vardera).
På frdagen var det konversation, prata med läraren om en bok som vi har läst (el tesis de Nancy).

Jag tyckte att det gick rätt hyfsat. Lyssna och läsa är alltid lite problematiskt för att de lägger in fällor för att testa en om man verkigen har förstått. Men att skriva texter tyckte jag gick rätt bra. Jag hittade inga fel i det jag hade skrivit när jag kontrolläste dem. Och konversationen visste jag att den gick åt skogen. Jag blir alltid så nervös att jag pladdrar på och kan inte stoppa mig. I all brådska och nervositet glömmer jag bort att tänka på verbformer, meningsuppbyggnad och uttal.

Igår så fick vi tillbaka resultaten och gick igenom alla delarna. Jag hade fått ca 160 av 200, det är en 8 av 10 i betyg. Jag blev jättebesviken! De andra gångerna vi har skrivit har jag legat på 9, 9 komma något och nu bara en 8a. Jag vet att det är jättebra men jag hade väntat mig mera av mig själv. Och lustigt nog hade jag fått högst poäng på konversationen och lägst på uppsattskrivningen. Tvärtemot vad jag kände på mig. men det är som vanligt: om jag tror något eller säjer det så blir det tvärtom.

BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!! (och så säjer man som alla andra gånger: -Jag ska bättra mig till nästa gång).

Kommentarer
Postat av: Emma

Hola senorita!
cogito resultatos tentaminum tuarum bonos esse! Tibi gratulor! Tu es soror mea et una soror Emmae semper optima est! hehe.

Jag tycker dina resultat är jättebra (och eftersom du är min syster så måste du ju vara bäst - hehe)

Saknar dig! Kram från Emmis

2006-02-14 @ 11:26:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0