Skrivet den: 2006-12-14 Klockan: 22:47:11

1-9 December 2006 Snabb-genomgång

Tiden går jättefort och ett av problemen är att saker läggs på hög och sedan tar det jättelång tid att komma ifatt.
Typ jag har jättemånga saker som jag vill visa och skriva om här, men för att jag inte skrivit om det som hänt längre tillbaka så kan jag ju inte skriva om det som händer nu för det måste ju komma i ordning (jag är hopplös odningsmänniska, var sak på sin plats).
Så nu tar jag en liten snabb-genomgång för att komma till nutid.....

Sjukkortet är äntligen ordnat och jag slipper krångla med detta mer. Det tog sin lilla tid men nu är det godkännt och jag har en tillfällig lapp som verkar fungera, tills det riktiga platskortet kommer. Något som enligt uppgift kan ta ett par ÅR!!!!!!

2 December Födelsedags kalas för David
19 kompisar träffades ute på en restaurang och åt middag. I sällskapet fanns TRE stycken gravida!!!!
Cumpleaños David


7 December Grillfest hos Artemi
Varje år slaktar Artemis far en gris och man ställer till med ett hejdundrande grillkalas. Vi var bjudna och fick komma och äta gris i alla dess former. Det kom även en mexicansk kvartett och sjöng visor för de inbjudna.
Azadero Artemi 1

Azadero Artemi 2


8 December Lussekattsbakning
Octavio och jag bakar lussekatter. Något är konstigt med bakning på Gran Canaria. Degen tar 1 timme att jäsa när det normaltsett tar 30 minuter. Men bullarna blir jättegoda och en plåt försvinner direkt ner i magen....
Lussekatter


9 December Jag åker till Sverige
Jag åker till Sverige för att fira jul. Kom över en resa till Göteborg och tog den. Familjen vill se magen och det är troligtvis min sista chans att åka själv till Sverige, nästa år är vi tre.
Octavio måste stanna hemma för han får inte ta ledigt i December. Stackarn får fira jul själv.....fastän med sina föräldrar. Jag planerar att komma tillbaka innan nyår.

Fösta dagarna ska jag vara i Göteborg för att sedan på Luciadagen åka till Mina föräldrar i Örebro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0