Skrivet den: 2006-04-24 Klockan: 15:25:08

24 April 2006 Måndag måndag måndag

Jag har tråkigt!!!
Idag är det måndag och det blev en sån där mellandag när inget är planerat. Det finns massor att göra men jag har ingen lust med någonting.
 Vanligtvis på måndagar brukar jag hjälpa min engelska kompis Mary att städa hennes hus men hon flyttade söder ut i helgen så nu blev dagen ledig istället.
Det är molnigt ute så det var ingen idé att åka till stranden fast det är tillräckligt bra väder för att gå ut och gå. Fast då måste ju jag klä på mig och nu sitter jag i min pyamas.
Jag har ätigt frukost (havregrynsgröt), borstat tänderna, bäddat sängen och så har jag tvättat. Både några maskiner och lite för hand. Så egentligen borde ju jag gå upp på terassen och hänga upp dem. Men då borde ju jag tvätta golvet där uppe först för det är alldeles sandigt av all sand som flygit in från Sahara.
Och så är klockan 2 och jag borde börja med lunchen.
Det ska visst bli kycklingsallad enligt menyn, med melon. Fast det har jag inte för det glömde vi handla sist vi var och handlade, jag får ta päron istället.
Ingen är ute på MSN heller och ingen hade skickat maijl idag. Jag känner mig lite ensam.
 Måndagstråkigt
Nej nu får jag ta mig i kragen.....
Vad börjar jag med????
Hänga kläder (struntar i städningen idag) så gör jag lunchen sen.

Puss o kram
Yohanna

Kommentarer
Postat av: Emma

Vad snygg du är!!!!

har massor av jobb. trodde mina historieelever gjorde nationellt prov imorgon men det blir lektion så nu (tåget går hem 17:06) måste jag hem och planera hela kvällen inför morgondagen. Sedan upp igen 05:00 imorgon. Möjligtvis kan vi talas på onsdag f.m. KRAM

2006-04-24 @ 16:24:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0