Skrivet den: 2006-04-24 Klockan: 00:08:13

22 April 2006 Anfi del Mar

I helgen har det varit molnigt i Las Palmas så i Lördags så åkte vi söder ut till Anfi del Mar. Jag älskar den stranden för den får en att se så brun ut. Det är för att det är vit sand där, sand som förts dit från Karibien av nån rik snubbe som köpte marken runt omkring stranden och byggde massor av hotell där och som nu är mycket rikare än han var från början.
Eftersom sanden är vit så blir stranden aldrig så varm så att man bränner sig om fötterna, något som händer när sanden är svart.
Anfi del Mar 1

På kvällen så tittade vi på Melodifestivalen som mina föräldrar skickat från Sverige. 4 delfinaler, andra chansen och den stora finalen så nu kan Octavio sjunga med i de flesta låtarna.
Den 18 maj är det semifinal och jag hoppas att de sänder den på TV här nere. Den 20e är den stora finalen och då blir det samling av kompisarna med papper, penna och kritiska omdömen för att ha vår egen lilla omröstning hemma i soffan.

Anfi del Mar 2

I dag söndag, så var det lite moln och lite sol så eftersom klockan var lite sent och vi skulle gå och titta på fotboll senare på eftermiddagen, bestämde vi oss för att vi inte hade tid för att åka söderut för att sola. Utan vi bestämde oss för att åka till stranden i Las Palmas för att promenera och sedan åka iväg och äta lunch (salt fisk från påskafton) hos en annan av Octavios farbröder.
Precis när vi bestämt oss för det så började det att regna.
Då åkte vi iväg och åt lunch med familjen, det böjade blåsa så mycket att maten nästan blåste av bordet.
Sedan gick vi iväg för att titta på fotbollen (Valencia-Barcelona) i baren Chois som vi alltid gör. Då ställdes matchen in på grund av att det regnade så mycket i Valencia så planen stod under vatten.
Ja det var en ganska så värdelös söndag fast ganska trevlig ändå. Ja så känner jag mig, förvirrad och obestämsam.....kan det vara söndagsångest? Jag som inte ens ska gå och jobba i morgon.....

Nu är vi hemma igen, har sett en film på TV, ätit mig en rostad macka med tomater och jordgubbar till efterätt.
Klockan är 23:15, Octavio ligger redan i sängen och tittar på TV och jag ska gå och borsta tänderna nu.

God natt och sov gott!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0