Skrivet den: 2014-03-03 Klockan: 19:01:11

Måndagslista med LEDIGT

...för ungarna har karnevalslov denna veckan (visserligen bara måndag, tisdag och onsdag) och mitt kontor har stängt måndag, det är helgdag i morgon tisdag och jag har tagit semester på onsdag för att vara hemma med skitungarna.
 
Så denna måndag är det nästan lite fusk att skriva tacksamhets-lista, det är ju SJÄLVKLART ;)
men ändå.

 
 


 
I morse vid mysfrukosten, (inte så bra att äta frukost i tända ljus sken, det blir lätt lite skumt och man ser inte så bra) så hittade jag hela limpan full med mögel när jag tittade lite närmre på några misstänkta fläckar på den.
EFTER att Guldklimpen slukat sin rostade macka.
Kändes INTE så bra som mamma att behöva inse det faktumet.
Jag hoppas att brödrostning dödar eventuella farligheter i brödmögel.
Så himla typiskt. Den var inte ens utgången. Inte ens i farozoonen.
 
 
 
 
- att jag har LEDIGT! Vilken jäkla skillnad i huvet när man har fått sova till klockan åtta. VAD i hela friden ska vi hitta på nu??? >>> (aktivitets-bitchen, det slår aldrig fel ;)
 
- att vi hade en UNDERBAR barnfri luch igår, även om den inte gick som den skulle. 
Det var så gott och det var så skönt att vi åt alldeles för mycket. Vi hade behövt den fär siestan som vi missade. Ända tills jag gick och lade mig så hade vi maten upp till öronen och suckade och stönade av både magknip och lyckokänslor. 
Jag fick mersmak: både av god mat och sol ;)
 
- att eftermiddagsjobbet, svenskakurserna har flyttat in i mitt hur. Så nu har jag krypavstånd till jobbet på eftermiddagarna. Powerwalkandet gick det åt skogen med. Och med stressandet också....hoppas jag ;) No more stress.
 
- att vi kom iväg på stora karnevalståget i lördags >>> OCH att jag klädde ut mig. På tisdag är det dags för barnens tåg. Kör vi igen?
 
- att jag kommit till skott med Real Life igen >>>. Finns tid för eftersläntare fortfarande. Tills ikväll. Kom igen och berätta.
 
/Y
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0