Skrivet den: 2013-09-06 Klockan: 10:12:06

Här är man tillbaka i vardagen

....och det var med buller och bång som det körde igång här med:

- tvärtomt kylskåp så det blev frukost på en spik under vardagsvanliga omständighet md allt vad det innebär av matvägran, utspilld jos, syskongnabb och nerver på bristningsgränsen.

- besök på vårdcentralen och JA, Lillskatten har öroninflammation och JA jag har ingenting i örat men har lock ändå plus en underjordisk liktå i trampdynan så jag haltar numera fram. Det märks att man börjar närma sig de 40 med stormsteg.

- besök på skolan där det informerades om att det kör igång på tisdag med inskolning av Guldklimpen och föräldramöte för mig om Lillskatten fast UTAN Lillskatt. Vart jag nu ska göra av henne när Älsklingen jobbar och svärmor är på semester.

- och så spagetti och köttfärssås, smalstilen, och så var vi riktigt inne i vardagen.

- och lite "torsdag from hell" när Älsklingen hade långnäste på första jobbdagen och inte kom hem förens sent på kvällen.

Men då tyckte jag att det var nog med vardag och klämde till med lite serranoskinka, mozzarella och ett glas rött på det. Man ska inte vänja sig av för fort med att ha semester. Det kan bli bestående men av det har jag fått berättat för mig.

Och dagen kröntes av en trevlig överraskning när jag packade upp och hittade en 5-euro-sedel i min 2-euros-loppis-väska. Då gick jag ju baske mig plus på det köpet. Det är som jag alltid sagt: man kan aldrig gå för många väskor. Speciellt inte sådana med guldfickor...

/Y

.


Kommentarer
Postat av: AnneliH

Välkommen tillbaka till verkligheten då :)
Hoppas att du får en trevlig fredag iaf.

Svar: Vardagar är ju som de brukar, och det brukar gâ bra ändâ ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-09-06 @ 12:35:18
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli
Postat av: Freja

Brutalt uppvaknande, som att riva av ett plåster...

Svar: Ja det blev ett rejält djupdyk i vardagen pâ direkten. Inget smygande här inte ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-09-07 @ 01:27:02
URL: http://frejareddevil.wordpress.com
Postat av: Jenny

Jaha ja...även hos dig blir det vardag igen. Måste bara berätta: din frukostbild på fb i morse, hamnade precis före en frukostbild av Leila (hon som bakar i tv här i Sverige) och hennes bild var en sådan där perfekt jättefin och inbjudande frukostbild...du vet, en sådan där som vi inte tror riktigt på...och så din...som var mer REAL LIFE ... fick mig ett gott skratt i af :)
kram kram

Svar: Ha ha jag förstâr vad du menar. Ja hemma hos oss ser det inte ut som hos Leila.....sâ ofta ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-09-07 @ 23:45:49
URL: http://jennysviktigaliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0