Skrivet den: 2013-05-26 Klockan: 03:06:05

Här var det lördag

...och vilken lördag det blev.
 
Jag drömde i natt att vi sprang pâ en outlet med möbler med superbilliga priser sâ efter det var det ju givet att jag ville gâ pâ loppis. Och snäll som min familj är ;) sâ skjutsade de iväg mig i morse med frukosten i en pâse och lämnade mig dar för att strosa själv i ett par timmar.
Hem skulle jag gâ själv och pâ sâ sätt fâ morgonrundan gjord ocksâ.
 
 
 
 
Problemet var bara att jag handlade upp alla mina 25 euro och hade tvâ FULLA pâsar när det var dags att gâ hem och INGA busspengar ;)
Det var bara att knalla och gâ.
Jag trodde att axlarna skulle gâ ur led, men jag kom hem och un har jag fâtt lite masagen pâ kvällskvisten och är som "ny" igen.
Vi fâr se hur det blir med träningsverken i morgon ;)
 
Problemet (om man nu kan kalla det för problema) var att jag träffade pâ en svensk familj pâ loppisen, som sâlde ut allt för att âka hem till Sverige igen och jag fyndade fyra Kosta Boda ljuslyktor för mindre än tvâ euro. Billigt men jisses vad tunga.
 
 
 
 
Sâ blev det en dag pâ stranden och un märker man att sommaren är kommen för vi kunde vara kvar dar ända tills klockan sex pâ kvällen, och mer om vi hade velat men hungern gjorde sig pâminnd. För en mânad sedan var det riktigt kyligt redan klockan fyra pâ eftermiddagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och pâ eftermiddagen städningen av uteplatsen medans ungarna fick leka fritt ute.
...en lyx för oss som lever i storstan ;)
Jag funderar ALLVARLIGT pâ att ta skitungarna och flytta hit när sommarlover kommer. Även om vi gâr varandra pâ nerverna.
DETTA är livet ;)
 
 
 
 
Men nu ska vi sova.
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Freja

Och som bonus gav promenaden EXTRA träning och kondition! En riktig win-win situation!

Svar: Fast det känndes inte som det just då ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-05-27 @ 00:39:53
URL: http://frejareddevil.wordpress.com
Postat av: Ann-Mari

Tur att du fick massage, så att du snabbt kunde glädjas över dina fynd!
Jag åkte en gång till matbutiken med scooter, men glömde bort det och började storhandla. Blev lite förfärad när jag kom ut med sex fulla påsar och insåg att jag inte var med bilen...men det gick :)

Svar: Jisses! Med scooter. Jag har gjort så här ett par gånger fast inte med loppis då utan när jag är och handlar. Att jag aldrig lär mig ;)
Yohanna i Las Palmas


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0