Skrivet den: 2013-05-30 Klockan: 18:39:10

Här har vi slappar-bråk-dag

.....när hela ön firar kanariska nationaldagen och Älsklingen är ledig och vi är i sommarstugan hela familjen.

Vi kom hit i natt efter skolavslutningen för svenskakursen, ungarna somnade sent i bilen ner och det kändes som en väldigt bra lösning att ändå komma ner hit på onsdagen. Även om det var jobbigt. Istället för att packa bilen efter frukosten på torsdagen och förlora nästan en hel dag. Som det skulle ha blivit om jag känner oss rätt.

Skitungarna för förstås uppe och hoppade i vanlig tid idag trotts det sena sänggåendet och det BORDE jag ju ha fattat.

Idag, uppenbarligen, så känns den där goda idén inte så jäkla bra längre. Nu när bägge ungarna varit på dåligt trötthumör hela dagen och bråkat och gråtit för minsta fluga som landat på axeln (som man säker på spanska).
Ingen har velat sova middag så nu är det bara ett enda stort kapplöp tills det är dags att stoppa bråkstakar i säng. Plus Älskling som får gå upp skittidigt i morgon för att åka härifrån och jobba i Las Palmas.

Kanariska nationaldagen till ära så har vi ätit hemmagjord indisk mat här. Den fuskindiska grytan (se under kategorin mat).
Så går det till här.

Vi ska fira på lördag istället när det inte behövs något kapplöp till sängen.
Både kanariska folkdräkter och kanarisk mat är förberett här i stugan.

Det har varit si så där-väder här idag så vi gick inte till playan. Istället har vi varit här hemma och skruttat omkring. Och då kan det hända, när man skickat skrikiga ungar + Älskling till poolen, att man hamnar alldeles själv i solstolen med en öl. Då känns det nästan som att man skulle vara nästan lite bloggstylad.

Appråpå det så återkommer jag i kväll med sammanställningen av Real Life och den tråkiga vardagen. Den som jag alltså inte har nu då, ensam här i solstolen med en öl....

/Y


Kommentarer
Postat av: AnneliH

Ja, det där lät ju alldeles förträffligt härligt!! Ha de gött!

Svar: Ja alldeles förträffligt förutom brâk och moln dâ ;) Aldrig är man nöjd ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-05-30 @ 21:28:10
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0