Skrivet den: 2013-07-20 Klockan: 01:31:37

Här förbereds det inför morgondagen

....med att mâlas naglar, peppar peppar inte ofta som det händer, för i morgon väntas det grill- och pooldag med Älsklingens chef och jobbarkompisar och man kan väl lugnt säja att jag känner mig lite nervös.
 
Kan man avskeda folk, här i Spanien vill säga där det inte gâr till som pâ andra ställen i världen, pâ grund av att de ha en för KAOS-aktig familj?
Det är frâgan ;)
 
 
Sâ nu egentligen skulle jag skryta lite med vâr SOMMARLOVSdag här i sommarstugan och om hur glad jag blir över att FORTFARANDE kunna känna den dar överväldigande glädjen, den där semesterkänslan som jag fick varenda gâng jag kom ner till sol och bad förr i tiden, när jag inser att jag faktiskt BOR här nere och FÂR göra detta semestriga varge dag.
Jag behöver INTE oroa mig för att semestern ska ta slut och att jag ska behöva ta nâgot sorgligt plan hem till en ângest över att en regnig sommar ska ta slut och en lâng och kall vinter väntar.
Det är LYCKA för mig.
 
Och snart kommer augusti och Älsklingen ska ha semester och vi ska vara tillsammans och inte göra nâgonting en hel mânad.
 
DET skulle jag skriva om, men det verkar som att Lillskatten har en dâlig natt här. Ännu en efter att gârdagens inte var nân höjdare héller. sâ det är bäst att jag avslutar här och gâr och hjälper till lite dar uppe i sängkammaren.
I morgon gäller det att vara pâ hugget och inte säga nâgonting fel ;)
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Ruth i Virginia

Spelar ingen roll vad än du säjer om dej själv.
Du är en charmare. Om JAG säjer så, så ÄR det så!
:) Du kommer att ha en jättefin dag med chefen, etal.

Svar: Det blev en kalasdag, tack så mycket.
Yohanna i Las Palmas

2013-07-20 @ 22:13:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0