Skrivet den: 2013-01-02 Klockan: 00:00:00

Sammanställning av Real - Årets upplevelse/händelse 2012

Vilken jäkla fest det blev igår.
Vi är supernöjda.
Hoppas att ni andra hade det lika bra som jag och OCKSÅ är nöjda med hur det blev.
Men vad som hände igår tar vi i morgon - en onsdags-måndag, i en tre-dags-vecka. Nu ska vi starta det nya året på det BÄSTA sätt som man kan, se på det BÄSTA som hänt under året som gått: 2012.
 
 
 
Real Life - Årets händelse/upplevelse 2012 >>>
 
Jag berättade ju att de som satt STÖRST avtryck under året, på vårt liv, var vår Sverige-resa. Och jag förundras idag, ÄNNU mer över vilket tur vi hade. I går talade jag med föräldrarna och de berättade att det då regnade och var 5 grader plus i vår byhåla. All snö höll på att slaska bort. Folk hade redan börjat ta fram cyklar och fira in våren.
 
Det regnade och var varmt veckan innan vi kom. Och det regnar och slaskar två veckor efter att vi åkt.
Vilken JÄDRA tur att vi åkte när vi åkte.
Och fick uppleva detta underbara.
 
Extra tur känns det när Älsklingen berättar att chefen släppt avsikter att göra december månad en fridlyst semestermånad som det var för nått år sedan.
Ingen kommer att få ta semester i december alltså, OM chefen drar igenom det beslutet.
Än en gång vilken JÄDRA tur att vi åkte när vi gjorde.
 
Men det kommer ett speciellt se-tillbaka-på-semestern-inlägg då jag kommer att analysera detta mirakel till semester ;) lite extra.
 
Nu till vad som hänt där ute i världen och i Real-Lifarnas liv.
 
 
- Miriam  berättar om livets berg- och dal-bana under året då det bjudit på ett avsked av en mycket kär familjemedlem. Men också ett välkomnande av en ny.
 
- Jenny:s största händelse detta år var att bli med jobb. En väldigt stor omvälvning för familjen också, som fick lära sig att mamma inte finns hemma till 100 %.
 
- Anna tar oss med på en rundvandring runt året och avslutar med den STÖRSTA händelsen som inte hände för så länge sedan.
Jisses vilken grej!
Batman släng dig i väggen ;)
 
- Anneli tycker att året har varit bra, trotts att det blev en "Ledin-sommar". Hon fick ju åka på sin skatt-resa. Kan det har varit hit ner tro?
 
- Jenny i Wales har haft ett SKIT-år och det djävlades ända in i det sista när vitvarorna gick sönder på självaste nyårsafton. Men det finns NÅGOT (eller någon) som kom och gjorde så att hela detta året fick en UNDERBAR betydelse: Jacob.
 
- Gardenhouse tar oss med på en bildkavalkad genom året 2012. Mycket har hänt, men VAD kan vara det viktigaste/största?
Ringarna?
Stormen?
Barnbarnet?
 
- Anna berättar om sitt 2012 och jag trodde självklart att den största händelsen det året skulle vara kontrolltagandet av löpbandet ;) Men icke. Ett nytt jobb smäller självklart högre. Det fattar ju jag också.
 
Det var det.
En massa roliga, speciella och viktiga händerser som har hänt i liv runt om i världen. Kanske inte världsomvälvande, men det är SÄLLAN dem som berör oss mest. Längst inne i våra hjärtan. Och som ger utslag på våra vardagar.
Tack så jättemycket för att ni delade med er. Och jag förkunnar härmed ÅR 2013 för INVIGT.
 
SKÅL!
 
/Y
 
PS Ansibecki hoppas med här efter att det blivit lite trassel med dagarna så här i helgtider. DS

Kommentarer
Postat av: Gardenhouse

Kul att kika in på sammanställningen!
Sv- lille Arvid var såklart den största grejen ;)
Men stormen gav mest jobb...
Det var en full poängare för er att ni reste då ni gjorde! Toppen.
Kram Sussi

Svar: Jag trodde väl att Arvid skulle nypa den placeringen ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-01-02 @ 10:00:21
URL: http://www.gardenhouse.blogg.se
Postat av: Anna

Tack för ännu en kul sammanställning!

Svar: Jag blir alltid så glad när ni gillart ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-01-02 @ 10:59:02
URL: http://www.smid.blogg.se/smidsfashion
Postat av: AnneliH

Ja, ni hade tur :) och visst ska man få ha det, tycker jag. Det är ju upplevelserna som man gläds åt. Förstår att det är er höjdpunkt.

Tack för att du ännu en gång fixat en fin sammanställning. Trevligt att gå in hos er andra och läsa. God fortsättning på det nya!

Svar: God fortsättning tillbaka.
Yohanna i Las Palmas

2013-01-02 @ 11:41:24
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli
Postat av: Freja

Meeeen, tänk att jag missade det här?!? Jag tror jag gör den lite i efterhand, om jag kan komma på voilken händelse det skulle vara... Kanske resan till Eurodisney, min 50-årsdag, eller berg och dalbanan med gamla kattens diabetes och ickediabetes...

Hahaha, gaffeln i eluttaget, ja... Det var bara min version av att ALLA filmerna i Kalle på jul är klippta. Och i campingfilmen äter de majskolvar, men plötsligt sitter Långben och äter popcorn, och i originalfilmen ser man hur popcornen kommer till. Han råkar sätta sin gaffel i ett eluttag och då poppas majskolven han håller i... Ingen som bråkar om att det klippts bort...

Svar: Det är klart att du ska göra. Hejja till när du är klar så lägger jag till den i efterhand. Ska bli så kul att se.
Yohanna i Las Palmas

2013-01-02 @ 19:25:08
URL: http://frejareddevil.wordpress.com/
Postat av: Ansibecki

Haha. Det var ju snällt att du tog med mig :) Jag får ju erkänna än en gång att jag har lite dålig koll på det mesta just nu. Men det känns faktiskt härligt för en gångs skull. Jag får tolka det som att jag varit ledig tillräckligt länge för att slappna av och släppa kontrollen. Det behövde jag nog :) Ha det gott!

Svar: Så SKA det vara när man är ledig. Jag är själv lite vilsen nu med alla dagar och helger hit och dit. Men i morgon är det FREDAG va? ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-01-03 @ 11:08:45
URL: http://www.ansibecki.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0