Skrivet den: 2013-02-06 Klockan: 23:54:26

Sammanställning av Real Life - Teknisk

Här ska sammanställas veckans utmaning i Real Life >>> som var om att vara teknisk eller inte. Och jag hänger osökt upp mig på den där frågan om VEM det är som läser instruktionerna  hemma hos oss.
 
 
 
Jag menar:
SJÄLVKLART! läser jag instruktionerna.
Det är ju just det de är till för.
Jag har INGA som helst problem med imagen där. Jag ÄR ju teknisk, jag KAN läsa intruktioner och ALLT går så himla mycket bättre om man tittar på FÖRST hur den som har konstruerat grejen vill att den ska sättas ihop.
 
Min svärfar sliter upp paketet, med vad det nu är, tar en överblick över vad som finns, drar sin egna slutsatts om hur det ska sättas ihop och börjar att SKRUVA.
För att en halvtimme senare börja svära och gorma över att det är nån idiot som har glömt att skicka med det eller det. Och denna delen inte passar ihop med denna.
Intruktioner?
Det är för klenisar.
 
Det är att INTE vara teknisk för mig ;)
Och Älsklingen har snöat in på samma spår.
 
Därför tar jag hand om paketet, eller vad det nu är som ska göras, så fort som vi kommer innanför dörren. Packar upp och organiserar. Läser igenom instruktionerna.
Sedan är JAG chef för skruvlagret och instruktionsläsandet. Älsklingen får ha hand om mejslarna osv. Han får skruva där JAG säjer att det ska skruvas.
Herre Gud vi kan ju inte hålla på i eviheter med att improvisera fram något som inte kommer att bli som det ska ;)
 
 
Andra som ha berättat om sina tekniska talanger denna veckan är:
 
- Wildrose berättar att varken hon eller någona annan i familjen är teknisk. När det är något som måste fixas så ringer de hyresvärden och säjer att något gått sönder. Han fixar, hellre än att köpa nytt. Skitsmart grepp tycker jag ;)
 
- Dagliga Ljusglimtar är tekniskt och kan sån där, OM hon vill.  För problemet är att det kan brista lite i tålamodet och hon vill göra saker allt för snabbt. Då KAN det bli tokigt ;)
 
- AnneliH påstår att hon inte alls är händig. Hon lämnar med glatt humör över allt till gubben. FAST inte utan att ha försökt själv först. Dock kommer hon sen med att hon kan både läsa sy- och stickmönster och det tycker väl jag plattsar i den tekniska genren ;)
 
- Mormor Mu inleder med att säja att hon inte anser sig själv vara teknisk, och sedan börjar hon radda upp allt hon kan. Det ENDA hon inte kan är att läsa kartor, men det går så bra ändå. Så jag vet inte om hon verkligen har förstått det där med vad teknisk innebär ;)
 
- Jenny erkänner att jodå, hon är teknisk, hon kan sånt där. Men GÖR hon det? Vill hon det? Nja. Det är ju så himla mycket skönare när nån annan fixar det ;)
 
- Gardenhouse säjer att hennes barn kallar henne för teknisk handikappad. Hon ritar ritningarna, gubben genomför dem och så kommer hon med fika. Fördelningen fungerar TOPPEN hos dem ;)
 
- Ansibecki tror nog att de är lika tekniska hemma hos dem, gubben och hon. Fast på olika områden. För som hon säjer: "att teknik är något som förstärker eller ersätter till exempel en rörelse. Så fort du har letat upp en sten med exakt rätt egenskaper för ditt ändamål och börjar använda den, så är det teknik. Alltså är en nål och en tråd lika mycket teknik som en skruvmejsel och en skruv."
 
Tack så mycket för denna veckan. Här fanns det mycket att begrunna över och fundera på vad man egentligen ÄR och TYCKER om att vara teknisk.
Inte alltid så självklart.
Nästa vecka är det ju alla hjärtans. Klart att det ska handla om det då ;)
 
Tills dess.
 
/Y

Kommentarer
Postat av: AnneliH

Härlig sammanställning som vanligt. Roligt att gå in hos er alla och läsa. Ha en bra dag!

Svar: Hoppas att du hade en trevlig läsning och detsamma önskar jag dig.
Yohanna i Las Palmas

2013-02-07 @ 06:55:56
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli
Postat av: Kenneth

manualer är för veklingar :) testas först innan man läser är nog jag :)

SV: vi kommer ner rätt sent o behöver egentligen bara en sovplats över natten o möjlighet till frukost eftersom vi sen ska ta båten över till teneriffa o på vägen tillbaka blir det typ samma sak en övernattning innan flyget går hem på förmiddagen

Svar: Men då vill ni sova INNE i Las Palmas då och inte vid flygplatsen?
Yohanna i Las Palmas

2013-02-07 @ 07:31:58
URL: http://rothvoss.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0