Skrivet den: 2013-02-28 Klockan: 00:42:00

Sammanställning av Real Life - Krims krams

I lördags, när jag skrev veckans Real Life >>> om krims krams så var det ju födelsedagskalas på G och frågan om  huruvida jag skulle lyckas få på mig smink, krims krams OCH finkläder på en och samma gång hängde i luften.
 
Här skulle jag verkligen vilja ha kunnat visa upp ett fotobevis på mig iklädd tiaran och gummistövlar, men så är icke fallet. Jag lyckades, i och för sig, med att få på mig både fin sidentunika, långa tingel-tangel-pling-pling-örhängen OCH smink.
 
Fotobeviset är inte nån HÖJDARE, för hur i hela friden lyckas folk knäppa bra bilder på sig själva?
Och speciellt med mobilen.
Det är ju helt STÖRT omöjligt. Därav den något SMÅ-förbannade sur-minen. Men jag blir så trött när jag tycker att jag trycker på avtryckaren men inget händer med fotograferandet.
Jäkla knapp att sitta svårtillgängligt på fel sida av mobilen ;)
 
Men faktum är att så fort som vi kom till födelsedagskalaset, som var utomhus och med dagen till ära förärad med stormvindar och gråmulet, så fick vi ta på oss ALLA reservkläder som vi tagit med oss, för att inte frysa ihjäl.
Så tjusighetskänslan på outfitten dog lite där.
Men men.
Det är en annan historia.
 
 
 
Funderingarna på om det verkligen kan bli FÖR mycket glitter har pågått under veckan och de som funderat är:
 
 
- Wildrose som INTE tycker att det kan bli för mycket glitter är alltid väl förberedd när hon går bort. Till och med ett par extraskor i en påse om de högklackade skulle skava. Sånt har jag HÖRT talas om men aldrig lyckats mig på själv ;)
All heder.
 
- Jenny tycker det är HÄRLIGT med krims-krams och har till och med en del fint bara liggandes framme för att njutas av. Lite som en inredningsdetalj.
 
- Freja är ännu en som inte tycker att det kan bli för mycket glitter och berättar att hon inte kommer på galej så ofta nu-för-tiden. Därför så när hon väl kommer ut på galej så tar hon på sig så mycket hon kan av det som hon tycker passar ihop. Och det är just så som jag själv känner när jag går in i en krims-krams-affär: ge mig ALLT, jag vill sätta på mig ALLT.
 
- Anneli tycker egentligen inte att det kan bli för mycket glitter. Dock kan det bli det på henne....hemma. När hon åker utomlands, DÅ händer något och då kommer bling-bling-Anneli fram ;)
 
- Ansibecki tycker nog ändå att det kan bli för mycket glitter, men har en bra regel som håller det hela i styr: bara hårsrocksörhängena får sitta kvar (så andra hårdrockare känner igen henne ;)  ) så kan det aldrig gå över styr.
 
 
Ha ha ha!
Har jag sagt det förut?
Ni är för härliga.
Ni berättar med liv och lust, vecka in och vecka ut om allt tokigt som jag hittar på och det är SÅ kul att läsa. För det mesta så tycker vi ju likadant, fast med en del olika vinklingar och funderingar. Men så brukar vi på något konstigt sätt ändå i grund och botten komma fram till samma saker.
 
Tack så jättemycket för denna gång.
 
Och jag tror banne mig att vi får stämma bloggdate, på melodifestivalsfinslskvällen tex, och hänga på oss ALLT glitter som vi har och blogga ihop oss, så vi får njuta av varandras glittrande ;)
 
/Y

Kommentarer
Postat av: AnneliH

Ja, det är roligt att kolla sammanställningen varje gång :) Kanske ska ta och hänga på mig allt en dag, men det kanske kan bli svårt med alla örhängen då ...

Svar: Just örhängena kan bli LITE knepigt, men det ska nog gå ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-02-28 @ 06:54:05
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli
Postat av: Freja

Åhh, härlig sammanställning, mycket glitter! Sorry, kan inte vara med på bloggdate på mellofinalen, jag ska ju vara på plats IRL och glittra så mycket jag bara kan! Du får spana efter mig i publiken!

Svar: Aha ja du ska ju på finalen. Är det nästa lördag då? Då får vi köra super-bling-kväll på ESC-finalen då. För visst måste vi hänga på oss allt. Jag blev så sugen ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-02-28 @ 20:13:29
URL: http://frejareddevil.wordpress.com/
Postat av: Ann-Mari

Vad fin du är (var) är!
Jag skulle vara med på detta, men missade dagen...stress gör det med mitt huvud, måste få bort stressen och rutiner tillbaka :-)
trevlig fredag!
Ann-Mari

Svar: Ja stress är något som kan få det mesta i huvudet att bli till kaos. Vi kör nästa vecka igen ;)
Yohanna i Las Palmas

Postat av: Anonym

Åh vilken bra idé! Det tycker jag med! Hahaha! <3

Svar: Mycket bra. Då stämmer vi träff då ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-03-04 @ 11:09:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0