Skrivet den: 2013-02-20 Klockan: 00:32:57

Här var vi på födelsedagskalas

....nummet ETT av FYRA denna månad, som det verkar nu. Man vet ju aldrig. Det kan ju tillkomma eftersläntrare på slutet ;)
 
 
 
Detta var förra lördagen, ja jag vet att jag inte är snabb av mig att komma till skott och berätta men tiden har inte varit på min sida.
 
Det var den där lördagen då jag skulle extraknäcka som tre-barns-morsa och både den "riktiga" mamman och jag lek-mamman, var så oroliga att det skulle hända en olycka så där mitt under lekens hetta.
Det kan vara svårt att komma ihåg att känna efter och säja till att man måste gå på toa då ;)
 
I alla fall.
Jag hade så många ombyte till pojken, att det räckte mig ända upp till öronen, och mamman hade även helgarderat med en blöja så att jag skulle känna mig lugnare.
Det går ju som det brukar.
Och den som fick åka hem med nerbajsat barn var jag det.
Så kan det gå när man är för stöddig.
 
Men nu var det inte bajs vi skulle tala om utan födelsedagskalaset som hölls ute i en park i blåshålet Arinaga som ligger ungefär vid flygplatsen, klockan TRE på Gran Canaria-klockan.
Jag tror nog aldrig att jag varit med om så mycket blåst förr i mitt liv.
Det blev liksom svårt att höra vad man tänkte för huvudet kändes fullt av vind som for hit och dit. Jag tror ärligt talat att man kan använda vind som tortyr-redskap, för man bli allvarligt TOKIG av blåst.
 
Säja vad man vill om min väninna U, men fixa barnkalas kan hon. Det spelades upp ett äventyr med rekvisita, historia och skådespelare så fängslande att alla ungar hölls trollbundna i flera timmar och än i dag så talar de om trollkarlen och häxan som de mötte.
För vem ser att det är "vanliga" föräldrar som bara är utklädda när man är mitt inne i ett äventyr?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så blev det varm korv, pyssel, lek och tårta. Då började det att regna. Men det gjorde inget för kvällen var kommen, ungarna var trötta, Irma bajsade på sig och allt vara bara FÄRDIGT.
 
Så härligt kalas, om det bara inte hade varit för all blåst i öronen ;)
Det blir svårt att klå detta när det är Guldklimpens tur att fylla 6 i mars...
 
/Y
 

Kommentarer
Postat av: AnneliH

Vilka roliga och påhittaiga kalas! Ja, det får gärna fläkta lite men när det är så´n där fram-och-tillbaka-blåst, det är inte roligt, håller med om att det är lite tortyr. Ha en fin dag!

Svar: Ja denna väninna är så rysligt duktig på att hitta på roliga saker att man får riktig prestationsångest ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-02-20 @ 06:56:40
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli
Postat av: AnneliH

Ja, barnkalas kan vara ångestframkallande :) men fyra st, låter stressigt :) Fina bilder...man ser riktigt hur det blåser i håret på Irama. Hoppas det inte blåser i håret så mycket på er idag :)

Svar: Idag var det VINDSTILLA i vår park. Ja om man inte räknar Irma då som for som vanligt fram som en virvelvind. Lite tortyr över henne också faktiskt ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-02-21 @ 09:21:16
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0