Skrivet den: 2013-02-17 Klockan: 21:54:04

Här blev det söndag helt plötsligt

...för det är faktiskt så det känns. Att där satt vi i soffan och tittade på drag-queen-galan och nu sitter vi här igen och det är söndag.
 
Poff sa det bara och det upprepar sig VARJE helg och går till och med fortare.
Jag är ALLVARLIGT oroad ;)
 
Jag har inte hunnit att slå ner röven här på hela helgen utan är OTROLIGT tacksam att jag äntligen fått min leksak som visat sig vara ovärdelig på att hålla sig a´jour med världen på nätet när man inte har tid att sätta sig framför "gammel"-datorn.
 
Så vad har vi pysslat med?
Det får bli en genomgång från instagrammen (yohannailaspalmas), där jag varit flitigare än här.
 
 
Lördag:
Jag skulle hjälpa till vid en flytt och fick lämna hemmet tidigt gåendes, och passade på att ta morgonrunda både dit och hem.
 
 
Kom hem, duschade, fixade av ungarna beställd spagetti carbonara och sedan drog vi iväg på födelsedagskalas på eftermiddagen. Kom hem sent och somnade i soffan ;)
 
 
Sändagen, idag, har ägnats åt att plocka i ordning kaoshemmet och att laga tacos. Jag hade förhoppningar om att hinna med att skruva upp de gamla kökslamporna också. Men fick inse att ungarna behövde komma ut och rastas om de inte skulle driva oss till vasinne där inne. Och jag hade en utebliven morgonrunda att ta tag i.
Parken på eftermiddagen alltså.
 
 
 
 
 
Jag jag har heller inte tid att sitta här just nu för jag måste kolla ifatt melodifestivalen från i lördags. Innan de tar bort vinnarbidragen och jag får stå där med skägget i brevlådan.
Det går ju inte för sig.
 
Nej bänka sig i TV-soffan, med ett glas cider från gårdagen som blev över när vi somnade ifrån lördags-partyt ;) i ena handen, en överbliven tacos från söndagslunchen i andra handen och den bärbara i knät. DET är vad jag ska pyssla med just nu.
 
REAL LIFEN, som denna veckan, på begäran, ska handla om våra bilar eller andra fortskaffningsmedel, kommer i morgon. Var så säkra och börja fila på era bidrag.
 
Nu: MOT soffan ;)
 
/Y

Kommentarer
Postat av: AnneliH

Men det måste ändå vara härligt med roliga upptåg så tiden går :) Själv tyckte jag inte att helgens "mello" var något att hänga i "julgran"...

Svar: Tänk så olika, det tyckte jag ;) Jag blev störtförälskad i "en riktig jävla schlager" ;) Äntligen en låt med däng i ha ha ha ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-02-18 @ 07:00:11
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0