Skrivet den: 2013-02-15 Klockan: 13:45:17

Fredagsvägning efter kalasvecka

...för denna veckan har varit ALLT annat än lagom. Och det fattade ju till och med jag att det inte skulle bli glada nyheter på vågen idag.
 
 
 
 
FREDAGSVÄGNING
+ 0,5 kg
Fast jag stog innan vägningen och, som vanligt, försökte känna på mig vad som vågen skulle visa. Förståndet sa ju att jag hur säkert som helst skulle ha gått upp. Men kroppen kändes konstigt nog smalare. I kroppen kändes det som att det hade varit en BRA vecka.
Hänger ni med i tvetydigheterna?
 
UTVÄRDERING
- Först så var det helg och det säjer väl allt.
 
- Så var det karnevalslov måndag, tisdag och onsdag med tillhörande svårigheter att komma ut och röra på sig. Dock så KOM jag ut varenda dag, om än lite ineffektivt eller mindre tid än vanligt.
 
- Så allmän helgdag på tisdagen och det ÄR ju omöjligt att inte lyxa till det lite extra då. Dock höll jag mig ifrån extra till-lyxning de andra lovdagarna då Älsklingen INTE var hemma (Bra Yohanna!).
 
- På onsdagen var det svärfars födelsedag med tårt-fika och man kan ju inte sitta på födelsedagskalas utan att fika. Och det ena leder till det andra...
 
- Och igår (torsdag) alla hjärtans dag och ÄVEN om vi inte firade något speciellt så går det ju inte att står och steka hjärt-formade pannkakor UTAN att äta upp det som blir över. Och eftersom jag bara orkade göra ETT hjärta så fattarna ni ju hur mycket spill det blev när jag stog där och försökte göra dem ;)
 
Älsklingen slog ju till på stort och överaskade med en två-bakelse med jordgubbar efter middagen och....ja, man tackar ju inte nej vid ett sådant tillfälle. Det är liksom inte riktigt läge för det då ;)
 
TGIF (Tacka gud för att det är fredag idag) så att denna lyx-vecka är över och vi kan starta på ny kula nästa vecka ;)
 
Har planer på att köra en millivecka igen och försöka komma till skott nu, och en gång för alla, med de där YNKA två kilona som lurar i buskarna.
En bunke pizzasallad på söndagskväll som ska räcka hela nästa vecka.
Ta bort ALLA kolhydrater till måltiderna, dvs potatis, pasta och ris.
Samt FÖRSÖKA komma ut på en extra runda på eftermiddagarna.
 
Jag menar HUR svårt kan det vara liksom?
Det är ju bara en vecka.
 
 
(veckans "operation fettsanering" på instagaram - yohannailaspalmas)
 
Det var denna veckan.
Morgonrundor - Check!
Mat - En massa HELG :(
Snedsteg - Drösvis
Och 2,6 kilo kvar till målet.
Hur har det gått för er?
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Marlene

Min fasta övertygelse är att kroppen och hjärnan behöver kolhydrater (då menar jag inte godis och läsk) och att det går att gå ner i vikt även om man äter dessa. Se bara på Paolo Roberto... han ser väl knappast fet ut :-)

Mindre portioner, tallriksmodellen, mer grönsaker och lite några promenader på det så är du på banan igen. Å hellre går jag upp i vikt efter en sån "glädjevecka" när jag vet vad det beror på, än när jag skött mej...

Nu kör vi! Jag har 2,8 kg till mitt mål.

Svar: Det är jag med övertygad om. Fast nu har jag kört på tallriksmodellen så pass länge att jag är redo för att prova något nytt för att få bort de här sista som jäklas med mig. Och ALLA kolhydrater tar jag ju inte bort. Frukostmackan kan ingen ta ifrån mig ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-02-15 @ 15:42:28
URL: http://fdensammamamman.blogspot.se/
Postat av: Freja

Hmmm, jag har bott på hotell och bara såsat på rummet (nästan) samt ätit restaurangmat... Ingen vägning här inte!

Svar: Ibland kan det vara lika bra att INTE görat när man vet att det bara kommer vara dåliga nyheter ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-02-15 @ 20:22:03
URL: http://frejareddevil.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0