Skrivet den: 2012-09-14 Klockan: 23:26:10

Här vankas det transformering

Här kommer jag just upp från ett bad nästan mitt i natten. Det är ju då trötta småbarnsföräldrar lyckas få tid för att bada. Men det var inget sånt där mysigt perfekt bad med doftljus och lugnt musik som man SKA få till.
Nej mer ett "jag-slänger-mig-i-badet-och-skiter-i-lulllullet-för-jag-är-så-trött-men-tar-med-mig-rakhyveln-för-att-i-alla-fall-göra-NÅN-nytta-där-i"-bad.
 
Ett sånt bad som man INTE tar bloggbilder till ;)
 
För operation "förvandla-trött-småbarnsmamma-till-kalaspingla-inför-morgondagens-galej" har börjat. Och sånt där tar ju tid, nu-för-tiden.
Inget man gör i en handvändning.
 
 
 
Först så ska det depileras ben. Och det är ingenting man kan göra dagen till ära. Benen förvandlas nämligen till två rödprickiga monster av den ovana behandlingen.
Jo jag gör det.
Men kanske inte så ofta som jag borde.
Därav den OVANA behandlingen.
 
Och så ska det gås en faight med rakhyveln. För vissa ställen på kroppen är sådana att jag inte vill gå i närheten av dem med depilatorn, även fast jag vet att det finns de som gör det.
Och nu talar jag inte om att göra en Braziljanare utan i armhålorna. Huvaligen för att rycka där. Man kan ju få med hela armen.
 
Och sen gick jag lös med rakhyveln på lite andra lämpliga ställen när jag ändå var igång så att säja. Ska man ut på galej så vet man ju aldrig vad som kan hända och vem man ska visa upp sig för och vad man ska göra.
Och där tog fantasin slut och jag kom ihåg att jag är ju lyckligt gift och gör inte sådana saker längre.
Men det skadar ju aldrig att ta sig en runda med hyveln i alla fall. Man vet ju aldrig på vilket humör man är när man kommer hem ;)
 
Fast det mest troliga är ju nej.
Idag, efter veckohandlingen, så stog vi i hissen upp till lägenheten med ungar och påsar huller om buller och klängde oss på varandra för att få plats. Då skulle jag passa på att flörta lite när vi ändå stog så pass nära och ungarna höll på med något annat.
Men halvvägs igenom flörten, precis när Älsklingen fattat vad jag höll på med, så kände jag hur avgrundstrött jag var, att jag inte ens orkade avsluta en flört.
Och Älsklingen nickade och fattade precis.
Tragiskt va?
 
Men nu så hade jag ju tänkt att jag skulle ha kraft och ork till att slänga i en blekning i håret och passa på att måla naglarna uppe och nere medans den sköter sitt jobb.
Ska det vara så ska det vara hela paketet.
För de jag ska ut med i morgon är inga "lämna-åt-slumpen-tejer" om jag så säjer. De kör stylat från topp till tå. Och man vill ju inte ligga i underläge redan från början...
 
Men vi får se hur det går med detta.
Mest troligt är att jag somnar ifrån hela transformeringen, slänger på mig nåt som jag sett i huvudet under veckan men som inte kommer att se likadant ut när jag väl får på mig det i verkligheten, lyckas att sminka mig men glömmer tingeltanget hemma.
Så går det till hemma hos oss.
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Gilla

Oj, ett sånt schå för att gå ut en kväll. Jag är glad att jag har kommit över sånt. ;-D

Gilla

Svar: Ja det är ett fasligt schå. Tur att man inte gör det allt för ofta ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-09-14 @ 23:55:30
URL: http://trebgilla.blogspot.com
Postat av: Ewa (mamma till 6 döttrar)

hahahahah du är ju underbar kvinna :)
Du är som mig... i sista stund kommer man på att man var gift och så tog fantasin slut ;)

Kram

Svar: Ja men det är ju tur att vi kommer ihåg det i alla fall ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-09-15 @ 06:42:45
URL: http://tjejmorsan.blogg.se
Postat av: Gilla

Hihi! ;-D

Kram/Gilla

2012-09-15 @ 15:44:17
URL: http://trebgilla.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0