Här är svärmorslunchen
Jag har aldrig förstått hur man äter sådan fisk. Vi var på Mallis i början på sommaren och där vid en av kvällsbufféerna låg ett stort fat med hela små fiskar på. Bryter man av huvudet och stoppar in hela fisken med allt eller hur fasen gör man?
Kram, kram
#frånensomgärnavillprovamenintevågat
Inget av det där har jag provat men tack för tipset :) Kan man beställa det på någon av tapasrestaurangerna eller är det bara hos svärmor :) Härlig lördag till Er!
Hmm, friterade sardiner, det skulle jag ha verkligen svårt för! Men fikonen såg smaskiga ut!
Sardiner för mig är sådana i tomatsås i burk...haha. Fikon har grannen i sin trädgård, men jag är allergisk mot dem, så det blev inte så bra då jag testade...men nu vet jag att jag inte ska äta dem :) Men jag hade färska fikon på pepparkaka m ädelostsås på vårt Adventsfika förra året och det var uppskattat.
Här har vi nu haft hällregn i 2 hela dagar, så det har liksom inte gjort så mycket att jag jobbat.
önskar er en fortsatt mysig helg!
kram kram
Hej,
Vad bra att du tyckte om skärmsläckaren, hoppas du fick den att fungera, den är ju så fin!:)
Ha det fint,
Jenny
ps. har nu en tävling på Hemtrender med en väckarklocka från Arne Jacobsen i vinstpotten, var gärna med och tävla!