Skrivet den: 2012-09-04 Klockan: 00:26:46

Här är man aldrig nöjd

Jag vet inte vad det är med sommarstugan och all de här friska luften och strandlivet. Men när kvällen kommer och ungarna och Älsklingen sover, ja dâ är jag helt tom i huvet och vill bara gâ och lägga mig.
Hemma i Las Palmas har jag massor med ideér och roliga historier att berätta. Men här......
.....bara tomt ;)
 
 
 
 
Hur som helst.
Här-om-dagen satt jag och pratade med min väninna Ce och hon berättade att hennes familj tagit in pâ ett allinclusive-hotell över helgen och haft det sâ trevligt där.
Bla bla bla ;)
Och de lät oss ha kvar hotellrummet ända tills det var dags att âka hem pâ söndag kväll, berättade hon.
Sâ bra kommenterade jag, för annars blir det sâ jobbigt när man mâste lämna hotellet klockan 12 mitt pâ dagen, som det normalt sett är, och sâ àker man till stranden för att utnyttja dagen och sâ mâste man sätta sig i bilen och âka hem pâ kvällen med ungarna fulla med sand och salt.
 
Ha ha ha ha...
Helt plötsligt började min väninna skratta för fulla muggar och klämde fram att:
- Yohanna du är dâ bara för skön. Du har helt anpassat dig till att bo här. Fattar du hur mânga människor, tex i Sverige, som skulle vara ÖVERLYCKLIGA över att fâ sätta sig i bilen efter en dag pâ stranden och vara fulla med sand och salt.
 
Sant, sâ sant.
Men man blir väl aldrig nöjd. När man väl bor i solparadiset och fâr det där som andra bara drömmer om, ja dâ hittar man fel med det ocksâ ;)
 
/Y
 
 

Kommentarer
Postat av: AnneliH

Ja, men så är det ju med allt :) Man blir tillslut "som én umgås" Du bor ju där nu och anpassar väl dig kanske så mycket du kan till allt....;) På tal om effekten av trötthet...har jag läst att det är 4 klimatzoner på er ö, så måste det väl kanske vara skillnad på när du är i sommarstugan och när du är hemma....

Svar: Javisst, det är otroligt med det är jättstor skillnad mellan Las Palmas och södern. Pâ bara 6 mil...
Yohanna i Las Palmas

2012-09-04 @ 06:43:59
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli
Postat av: Ann-Mari

:-) Därför är det ju så bra att få sådana där små "uppvaknanden" ibland. Även om det ju absolut inte betyder att allt ständigt kan vara frid och fröjd och härligt bara för att solen skiner :-)
Det låter som om du kollar av på stugan...nollar tankar och vardagsstress. Kanske det är bra att det är tomt ibland...

Svar: Jassâ inte perfekt ;) Det tror man ju gärna när man bor med sol och bad âret runt ;)
Yohanna i Las Palmas

Postat av: Alfva

Ja, tänk att här sitter (mest barnfamiljerna) och vrakar bort de flyg som innebär att de får tid över från utcheckningen tills flighten går hem eftersom det är så roddigt.. ;)
Fast jag håller med om sanden. Sjukt jobbigt.

Svar: Jassâ Gâr det till sâ nu-för-tiden. Det har jag inte hört om. Men det kanske är förstâeligt. Det blir jobbigt att ûnderhâlla ungarna utan pool och strand ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-09-04 @ 13:34:35
URL: http://alfva.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0