Skrivet den: 2012-09-29 Klockan: 00:37:00

Fredagsvägning

Igår kväll så fastnade jag framför den bärbara och tittade igenom alla Hollywoodfruar.
Hur dum får man egentligen bli?
I natt har jag drömt om och idag har jag tänk på en massa fruar hit och dit och inte kunna släppa temat.
Snacka om att vara lätt-hjärntvättad.
Men nu är jag i alla fall på banan och vet vad det snackas om.
 
Jag ska inte orera mer om detta utan jag är mer fasinerad över hur JAG kunde fastna så lätt för något som jag inte tycker om....egentligen.
De är ju inte kloka i hövvet...ja det skulle väl vara hon sångpedagogen då. Men hon flippar väl ut snart hon med ;)
Men det kanske är det som gör det så fängslande. Att några så helt ur-flippade damer har kunnat komma så långt som de gjort.
.....och inte jag ;)
 
I alla fall.
 
 
 
FREDAGSVÄGNING
-0,5 kg
Det blev lite kaosartat idag på morgonen för Irma var uppe med mig, ja faktiskt före mig till-och-med.
Vanligtvis brukar jag få 10 minuter SJÄLV på morgonen att göra dagens höjdpunkt, gå själv på toa, borsta tänderna i lugn-o-ro och klä på mig och faktiskt hinna fatta vad det är jag sätter på mig. Vilket inte är så spännande eftersom det alltid är ut-och-gå-morgonrunde-kläder på morgonen.
 
Och på fredagar så brukar jag hinna väga mig i lugn och ro och reflektera lite över de tankar som poppar upp i skallen över resultatet. Det är förvånande över hur mycket tankar det väl poppar upp när man väl hinner tänka dem innan det "händer" något som kräver hjärnan till annat....unge som klättrat upp i fönstret, unge som petar i kontakter, unge som satt på spisen. Ja ni fattar.
 
Men idag hanns det alltså varken gå på toa själv eller fundera så värst mycket över viktresultat. Faktum är att jag var bombsäker på att jag stått still på samma vikt sen förra veckan, och svor ve och förbannelse över mensen som får vara boven i dramat på G eller inte på G, ända tills jag kom till viktlistan och skulle anteckna veckans dom och såg att jag faktiskt sjunkit ett halv kilo och är tillbaka på vikten innan semestern.
Nu är det bara att tuta och köra.
 
UTVÄRDERING
Det har väl varit en ganska så vanlig vecka utan varken dippar eller fällor. Kommer i håg att jag hettsåt en halv form brownie på söndagskvällen för att jag inte skulle behöva slänga den och fick en sockerdipp så djup på måndagen att jag drog i mig det som var kvar av en mintchokladkaka i kylen.
Inget mer.
 
Lagat mycket gott men tiden går ju så förbaskat fort att jag inte hinner skriva ner recepten och lägga ut här.
 
Promenader varje dag, ur som i skur. Det är inte så ofta som det händer men denna veckan fick jag mig 10 minuters promenix i regn. Och plankan har jag lagt på hyllan tills jag får inspiration igen. Dumt att ha den hängande över mig och ge mig dåligt samvete när jag aldrig kommer ihåg den.
Nytt nyårslöfta kanske.
Man ska inte ha för bråttom ;)
 
Det var denna veckan.
Morgonrundor - Check!
Mat - Check!
Och 2.0 kilo kvar till målet.
Hur har det gått för er?
 
/Y

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0