Skrivet den: 2012-10-18 Klockan: 01:14:16

Sammanställning av Real - Tidningshunger

Återigen är det dags att ta en titt på hur folk har det hemma hos sig egentligen, i det VERKLIGA livet.
Och denna veckan var det tidningshungern >>> som vi skulle utreda.
 
 
 
 
Vad ska jag säja om mig själv?
Jag ÄLSKAR att bläddra i tidningar, har dock inte råd att prenumerera på någon, så en av den bästa anledningarna för att gå till hårfrissan är för att kunna få bläddra lite bland skvallret där ;)
 
Dock, varje år när jag åker hem till Sverige, så kommer jag tillbaka med en bunt tidningar som läggs på hög, med FÖRHOPPNINGAR om att snart få sjunka ner på något skönt ställe, i lugn o ro, med en ask praliner och bara läsa tills jag tröttnar.
Har inte hänt än, men jag har inte tappat hoppet ;)
 
 
 
 
 
 
 
Andra som läser, har läst, eller tycker till i allmänhet om tidningar är:
 
- AnneliH HAR läst en massa papperstidningar men gått över till Twitter pga tidsbristen för att hålla sig aktuell. Dock finns det EN papperstidning fortfarande som dimper ner hos dem i brevlådan ;)
 
- Gardenhouse läser en massa papperstidningar, bland annat Husbilstidningen som JAG aldrig hört talas om ;), för visst tycker hon bäst om pappersformatet. De går ju att somna ifrån...
 
- Anna säjer att hon tycker bättre om pappersformatet ÄNDÅ erkänner hon att det är det digitala formatet som får flest läs-besök av henne just nu. Trots att mys-lässtället står förberett kommer hon liksom aldrig fram dit med sin papperstidning.
 
- Freja har prenumenerat på en MASSA olika tidningar genom tiderna och hon gillar att läsa pappersformatet. Nu-för-tiden är det ändå så att det ligger en massa olästa tidningar vid sängen som hon inte har lust att läsa. Antingen har hon bytt intresse eller så är det tidningarna som inte riktigt lever upp till förväntningarna. Men även här finns det "vissa" tidningar som fortsätter att dimpa ner i lådan ;)
 
- Mormor Mu berättar om ett RIKTIGT avancerat rotationssystem det har med alla dessa tidningar. För hon köper inga papperstidningar längre, de läser hon på nätet. Men de tidningar hon ärver av sin mor läser hon och de går sedan vidare...i oändlighet ;)
 
- Dagliga Ljusglimtar har samma problem som mig med pappersvarianterna, ungarna hinner riva sönder dem innan man kommer till skott och läsa ;) Ändå tycker hon bäst om den, pappersvarianten. Och morgontidningen, den "lånar" de av grannarna tvärs över gatan ;)
 
Jag läsa är kul. Jag bara MÅSTE komma till skott med mina högar. På semestern kanske......eller det var ju den som försvann där ja ;)
Som vanligt, ett STORT tack till er alla som är med och berättar.
Jättekul att läsa.
Hoppas att ni tycker detsamma.
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Gardenhouse

Lika kul och olika som vanligt!
Tack så mycket för trevlig digital läsning ;)
Kram Sussi

Svar: Jag är bäst på det digitala formatet än så länge ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-10-18 @ 05:33:11
URL: http://www.gardenhouse.blogg.se
Postat av: AnneliH

Alltid lika roligt med sammanställningen. Jag glömde ju bort totalt att jag har 2 st Hälsa-tidningar som ligger och väntar på att bli lästa. Hmm..det gäller att rannsaka sig själv ibland. Ha en härlig dag!

Svar: Bra! Att man kommer på lite glömda saker när man är med i detta OCH lär sig lite om sig själv ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-10-18 @ 07:11:51
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli
Postat av: Wildrose

Ja, det var kul att se hur alla har det. Och roligt att se dina gamla godingar. IKEA 2005, samma födelseår som min son :) Kul!

Svar: Ja de är enna riktiga klenoder nu. Får visa upp den för antikrundan ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-10-18 @ 09:39:07
URL: http://wildrose.blogg.se/
Postat av: Freja

Jag gillar som vanligt dina sammanställningar! Nu ska jag kolla runt hos de andra och se hur de har det med sina tidningar...

Svar: Och jag är lika glad som vanlig över att du tycker det. Kika runt du, det är också lika intressant som vanligt. Och välkommen tillbaka till helgen ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-10-18 @ 19:59:35
URL: http://blogg.amelia.se/reddevil/
Postat av: AnneliH

Ja, visst är det så :) Man lär så länge man lever. Tur att du är med och vägleder :) Jag grävde lite i min back med tidningar och hittade också flera kataloger av olika slag (IKEA, Ellos, Halens, Mio,m.m) och heminredningstidningar (vilket långt ord!)som jag inte läst och som var några år och inte aktuella längre. Tänk vad man spar på och tror sig "hinna" med att läsa, nu ligger de där och bara tar plats :) Feliz Viernes!

Svar: Detsamma! Bra att du fâr lite nyupptäkta skatter nu dâ att plöja igenom ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-10-19 @ 11:15:04
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0