Skrivet den: 2012-10-25 Klockan: 02:02:00

Sammanställning av Real - Händer

Här kommer sammanställningen av veckans Real Life som handlade om händer. Och jag ska ERKÄNNA att när jag tänkte ut detta tema så var jag inte riktigt nöjd, det kändes tråkigt på något sätt, halvhjärtat.
 
Men det tar jag tillbaka nu!
För fy 70-singen vad mycket intressant man får höra om just händer och annat runt i kring.
 
 
 
 
Jag hade tänkt att jag skulle ha bett min far att ställa upp på ett kort och berätta om sina händer; som är en faders, en arbetares och nu på sistone även en sjukpensionärs händer med en massa historier och erfarenheter. Som vanligt så var jag ute i sista sekunden så det får bli ett eget inlägg längre fram. För jisses, inget går upp mot en faders händer när det gäller styrka, trygghet och problem med att trycka på mobilen små knappar ;)
 
Händer är viktigt tycker jag och något av det första jag har tittat på hos killar. Många barnhänder har jag råkat ut för och det är liksom inte den känslan man är ute efter när man tittar efter en potenciell partner, även om jag är den första att skriva under på att man själv INTE kan göra ett förbenat dugg åt utseendet på sina laggar ;)
 
Och sist men inte minst, visst river jag på fingrarna, inte naglarna, thank god. Men skinnet bredvid. Och det har blivit lite av min avslappningsövning. När jag sitter och tänker eller tittar på TV tex, så säjer ofta Älsklingen:
- NU sitter Yohanna och halvsover/njuter/slappar. För man hör ljudet av pill pill.
Japp, sånt gör jag.
 
 
Och händerna i veckan är:
 
- Anna berättar, precis som jag, att händerna förändras väldigt efter en stor viktnedgång. Även om hennes är betydligt mer än min. Grattis!
 
- Mormor Mu har fått höra att hon har DASSLOCK till händer ;) och att hon i sitt arbetsliv burit berg av disk som servitris, utan problem. Ni vet en sån där person som man ber om hjälp för att öppna svåra lock.
 
- Freja tycker att hon har gamla händer, ådriga, rynkiga och fulla med ärr, men de har varit så ända sedan hon var liten och hon gillar dem. De ger "stor" yta för dottern att utöva sina konstnärliga talanger på ;)
 
- Ann-Mari anser sig aldrig ha haft "vackra" händer och det fick hon klart för sig när hon delade rum med en handmodell. I jämförelse med denna såg hennes händer ut som knotiga häxklor. Anser hon ;)
 
- Ansibecki:s händer liknar hennes mammas, som i sin tur liknade hennes far. Så på sommaren när Ansibecki har solbrända händer som sin morfar hade, kommer tankar och minner från just dessa personer: mamma & morfar.
 
- Gardenhouse, som firar 26-årig förlovningsdag idag ;), är ganska så nöjd med sina händer, trots att de är valkiga och oftast, på grund av arbetet på gården, inte går att få riktigt rena. Härifrån kommer grattisar till jubileumet ;)
 
- Dagliga Ljusglimtar visar upp en helt UNDERBAR bild på sina och mannens bröllopshänder. Då de var så fina och fixade som de aldrig varit förr och troligen heller aldrig kommer att bli igen. Ååååh, det är nåt visst med bröllopsbilder ;)
 
- Jenny i Wales, med ny blogg, visar upp sina Jane Austin-händer som hennes väninna tyckte. De skulle passa för att bli kyssta och att skriva en massa böcker med. Och vet ni, JAG håller faktiskt med väninnan ;)
 
Det var det.
Denna veckans Real Life har gått också.
Tänk att händer kunde vara SÅ intressanta. Man ska aldrig tycka förhastat.
 
Som alltid, tack så mycket till allihopa och passa på och kila in till varandra nu och snoka. Ja alla ni andra också. Schas iväg med er och snoka händer ;)
 
/Y
 
PS Anneli hänger med här också. Det går så bra så. Jag är den första att skriva under på att tiden går alldeles för fort ;)
DS

Kommentarer
Postat av: Gardenhouse

Lika roligt och tack!
Nu ska jag ge Peppson fika på säng ;)
Kika in till mig igen, jag har en award till dig om du har lust...
Kram Sussi

Svar: Jag såg awarden igår men ville inte ta upp den i Real Lifen. Den ska få ett EGET inlägg. Tack så mycket, jag blir SÅ glad :D
Yohanna i Las Palmas

2012-10-25 @ 05:25:35
URL: http://www.gardenhouse.blogg.se
Postat av: Wildrose

Vad roligt att läsa!

Och nu hann jag ju inte med men jag är ganska nöjd med mina händer. De är små som barnhänder och smala. Har fina naglar och blivit lite ådriga efter jag födde barnen (direkt efter förlossningen känns det som) men det gör inget. Jag är glad över dem ändå. Och har inte ont i dem heller. DET skulle ju vara jobbigt. Kram på dej och dina filuriga utmaningar!

Svar: Nej jag saknade dig ;) Nästa vecka kör vi igen. Ja att ha ont i handerna kan INTE vara roligt. Så mycket som de måste klara av att göra.
Yohanna i Las Palmas

2012-10-25 @ 11:15:01
URL: http://wildrose.blogg.se/
Postat av: Freja

Hahaha, min man håller alltid på att skala av huden runt sina naglar, jag hatar det ljudet! Kul sammanställning, som vanligt, nu ska jag kolla in till de andra!

Svar: Ja pillandet är väl ganska sâ irriterande, men HEMSKT avslappnande ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-10-26 @ 22:14:49
URL: http://blogg.amelia.se/reddevil/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0