Skrivet den: 2012-10-22 Klockan: 23:55:25

Här har vi blivit med avfuktare

....för årets första julklapp har landat hos Familjen Kaos. Så jäkla kul är det att vara vuxen, att man får sovrumslampa till födelsedagspresent och avfuktare till julklapp.
Vart är de roliga sakerna, leksakerna?
Jag är VÄLDIGT besviken.
Detta var det INGEN som talade om för mig, att det skulle bli så här, när jag var liten och ville bli stor. För då hade jag väntat lite till. ;)
 
 
 
 
Japp det hade beslutats att vi skulle få en avfuktare av mina föräldrar till julklapp och vi hade kikat ut ett bra erbjudande på Media Mark. Så nu när fake-pumporna inte var målningsklara och jag fortfarande inte hittat färgen de ska målas med, så beslutades det att dras iväg till MM för att slå till på avfuktaren INNAN erbjudandet gått över eller alla mackapärer tagit slut.
Bägge alternativen är vanliga fenomen i Familjen Kaos liv, men vi börjar att lära oss.
 
Men jag frågar mig, MÅNGA gånger, varför gör man detta?
Varför tar man med ungarna till affären?
Och det går inte att komma med den nu att lämna dem bara till svärisarna så är problemet ur världen, för si de har åkt på semester till Fuereventura. Precis samma ställe som vi var på >>>. Lyxsemester.
 
Först så vill inte Alexander åka hemifrån, han vill vara hemma och spela dataspel. Och sedan när vi väl är i affären så vill han inte åka hem för att han har hittat ett dataspel där som man får prova.
Sen så vill han att jag ska köpa hela affären åt honom och när jag, intället för att förklara detta tråkiga med att jobbar man så får man pengar och dessa pengar ska räcka till en massa saker som mat och bensin och handlar man dataspel för dessa pengar så blir det inga lördagsgodisar, ja ni vet blommor och bin fastän i ekonomiska termer, istället säjer att ja, det vill jag också. Jag vill OCKSÅ köpa hela affären.
Ja då får sig den nya bilen, vår Älskade oceanångare sig en 6-års-trots-kick-ass.
Ja och sen är ju den vanliga kallabaliken igång med konfiskerade leksaker och gråt och tandagnisslan.
 
Fast jag hade, någonstans långt inne i mitt hjärta, en förhoppning om att ungarna skulle tycka att det var roligt att komma ut ur huset och vistas lite bland vanliga människor i en affär fylld med roliga saker.
Det tyckte jag i alla fall. Tills jag ville köpa hela affären ;)
 
Så går det till hemma hos oss.
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Marlene

Det är nyttig för dem att få lite Real-life också, oavsett om de vill eller ej. Å du... en avfuktare kan vara guld värd till våren när smältvattnet rinner in i källaren... vi har räddat ganska mycket med den mockagängen. Efter att först ha lärt oss en dyr läxa och massor förstört i en översvämning.

Svar: Du har så rätt så, real life för alla ;) Ja avfuktaren kommer att vara guld här i vinter tror jag och när vi ska försöka få ut fukten ur mögelrummet också.
Yohanna i Las Palmas

2012-10-23 @ 10:07:32
URL: http://fdensammamamman.blogspot.com/
Postat av: Wildrose

Hihihi livet är inte lätt ibland!

Svar: Nej det är det BANNE mig inte ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-10-23 @ 11:27:01
URL: http://wildrose.blogg.se/
Postat av: Mor & Far

Ja när man är stor får man bara nyttiga saker.

Svar: Buuuäääääää;)
Yohanna i Las Palmas

2012-10-23 @ 17:24:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0