Skrivet den: 2012-11-30 Klockan: 13:31:51

Fredagsvägning inför semestern

....och bara ordet semester/Sverigeresa gör att det hoppar till i magen och jag blir alldeles luddig i huvet. Nej jag har inte varit på glöggen än. Men resfebern har satt sig på huvet och jag kan inte tänka klart.
IIiiiiiiii!
;)
 
FREDAGSVÄGNING
Som vanligt stog jag där i badrummet, tidigt på morgonen, yrvaken och sömndrucken, men med en diffus fredagskänsla i magtrakten.
Är jag glad? Förväntansfull? Död? ;)
 
Nå Yohanna, vad har hänt denna veckan?
Har du NÅN aning/känsla av hur domen blir?
 
Eftersom jag lade av med varje-dag-vägningen när mili-vecka-entusiasmen lade sig så har jag, denna veckan, inte haft en susning om vart pilen har varit på väg.
Jag kunde ana mig en känsla av att jag måste ha lättat. På kläderna ni vet. Inte mycket och det kan mycket väl ha varit kläderna som blivit lösare av användningen ;)
Men samtidigt så hade jag en samvetsfråga med mig själv hur mycket jag egentligen har ätit. Och jag HAR ju ätit, alltså måste jag ha gått upp ;)
 
Men.
- 400 gram
Tack och bock för den och jag har SOM VANLIGT inte en endaste förklaring som låter vettig till detta.
 
UTVÄRDERING
En helt vanlig vecka. Varken hit eller dit med något över huvud taget. Lagat bra mat men ingen pizzasallad eller dragit ner på något extra. Morgonrundor ALLA dagar, eftermiddagsaktiviteter så där nu i reseförberedande tider. Helgen var ju i och för sig jobbig med loppisen. Men jag stog mest still och sedan åt vi ju skräpmat.
Inget speciellt alltså.
 
Men nu ska vi ju då på semester och det är ju alltid bra med en plan ;)
 
Att säja att man ska banta när man är på semester är ju som att gå på restautang utan att äta. Så planen är väl att jag ska få njuta med gott samvete. För hujeda mig vad jag har längtat efter detta. Få ta familjen till Sverige och fira jul där. Ja jul blir det ju inte nu. Men i alla fall förberedande jul.
 
Jag ska äta knäck så käkarna går ur led. Äta så många nygräddade lussebullar att det står mig upp i halsen. Julskinka ska jag njuta av, MED fettet och garneringen på, för så gillar jag det. Lutfisken ska jag dränka i såsen och jag ska hoppa över brysselkålen OM det nu är det jag vill. Och rödbetsalladen ska jag smeta överallt där det passar sig och INTE lämnar fläckar ;)
För sådana saker får man inte här nere varenda dag.
 
 
 
 
Ja nu blir det dags för att njuta Sverige-jul med Familjen Kaos.
Och snön är på plats har jag hört.
 
 
 
 
Det var denna veckan.
Morgonrundor - Check!
Mat - Check!
Och NÄSTAN ½ kilo kvar till målet.
Hur har det gått för er?
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Jenny

Men oj vad jag blev avundsjuk nu!!!! Sverige, forsta advent, Orebro, svensk mat, godis, julgott, sno, kyla, knarr under fotterna....PRECIS allt det dar vill jag oxa ha. ;) Sa passa pa och NJUT allt vad du bara orkar!

Skriver min adress har for hittar inte din email och orkar inte leta. Det ar ju anda inte sa att min adress ar jattehemlig...hehe.

Jenny K Jones
50 Bryncastell
Aberystwyth
SY24 5DE
Wales UK

Svar: Ja jag kan nästan inte tro att det är sant att vi ska åka OCH att det kommit snö ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-11-30 @ 14:47:07
URL: http://lifeinuk.blogg.se
Postat av: Spanienfrugan

Åh, vad du är värd att njuta ditt julbord!
Bra jobbat :)

Svar: Tack ja här ska det njutas. Fast så brukar jag ju säja tills jag sitter där mitt i buffen och blir mätt bara av att titta på all mat ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-11-30 @ 15:59:45
URL: http://spanienfrugan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0