Skrivet den: 2012-06-02 Klockan: 16:09:18

Real Life - Högar

Alltså jag bor absolut inte smått.
Vår lägenhet är på 100 kvm, har tre sovrum + kök + vardagsrum och DÄRUTÖVER två inglasade balkonger som har fått bli kontor/bibliotek och dressingroom/klädvårdsrum.
Låter skitlyxigt i mina öron.

ÄNDÅ bildas det högar med saker överallt.
Jag kommer inte ifrån dem.
De förföljer mig jämt.Det är dags för veckans Real Life med temat "högar" denna gång. Utmaningen som NATURLIGTVIS alla är välkomna att deltaga i.
Om Real Life och vad det innebär kan man läsa här. >>>
Och de andra utmaningarna kan man se här. >>>

SJÄLVKLART, som bloggare jag är, så väljer jag att inte ta kort mot just de hållen när jag fotar i mitt hem. Eller gör en snabb bloggstyling som vi skrev om i detta REAL LIFE >>>.
Men högarna finns där, de är en del av mitt liv, jag har lärt mig att leva med dem. Men i mitt stilla sinne så drömmer jag om en hög-fri zoon i mitt hem.

Bilden här ovan föreställer Irmas skötbord. Fast jag tror inte att det någonsin använts just som skötbord åt Irma. Åt Alexander ja, men då bodde vi i en ÄNNU större lägenhet ;)
Skötbordet är det träfärgade som man kan skymta lite undertill så där.
Där lyckas det, eftersom det står i sovrummet, alltid belamras med saker som överkast, de onödiga prydnadskuddarna till sängen (varför har man sådana?), kläder som ska läggas in i sina respektive lådor och naturligtvis kläder som är i användandefasen, för rena för att tvättas men för smutsiga för att läggas in igen.
Just nu är det de tvättade vintertäcken som slagit läger där i väntan på att tillräckligt stor påse ska skaffas fram för att vinterförvaras i, i förrådet.Andra högar som jag ständigt lever tillsammans med är tvätthögen i vardagsrummet. Eftersom jag torkar tvätten på balkongen i vardagsrummet, där det är mest sol, så hamnar all tvätt där, förr eller senare.
Det är ren tvätt som ska hängas, torr tvätt som ska vikas och vikt tvätt som ska in i sina lådor.
Ett arbete som ALDRIG tar slut :(

Och så högen som jag lyckats gömma någolunda: klädvårdshögen. trasiga kläder som ska lagas, rena dukar som ska strykas och allmänt klädspill som jag inte vet vad jag ska göra av men inte vill slänga.Det var mina högar det.
Har du högar?
Vad för några?
Varför?
Åtgärd?
Får det finnas högar? ;)

Som vanligt så skriv och berätta på din blogg, om det du VILL berätta om, tills på onsdag kväll, fota om du vill. Och lämna länken här i en kommentar till detta inlägg. Så gör jag en sammanställning på onsdag, så att vi alla kan gå in och kolla hos varandra.

/Y

Kommentarer
Postat av: Freja

Ohh, en tuff reallife... Jodå, jag har högar, och om jag hinner när jag är tillbaka på onsdag ska jag skriva. Och kanske fota om inte familjen fått ett ryck och städat undan högarna när jag är borta... Hahaha, det skulle ALDRIG ske, den enda som städar undan högar i den här familjen är jag...

2012-06-03 @ 12:48:24
URL: http://blogg.amelia.se/reddevil/
Postat av: Ewa (mamma till 6 döttrar)

Åhhh gud sicken real life... hjälp...

ja hos mig finns det högar MOT min vilja!!!Usch jag hatar dem och likt förbannat så finns de här...Kram och jag ska hänga på ;)

2012-06-04 @ 00:46:02
URL: http://tjejmorsan.blogg.se/
Postat av: Ann-Mari

Perfekt tajmning. Suckade just i morse och undrade varför jag under veckoslutet inte fick bort högarna kläder, täcken och annat... :-)

Jag har inte förlikat mig med att de skall vara en del av mitt hem, men det är då också att leva i förnekelse, för de finns...ständigt...

kram på dej

Ann-Mari

Postat av: Ansibecki

Haha. Det här är något jag verkligen känner igen. Får se om jag lyckas fota lite högar till det här. Frågan är inte om jag hittar någon, utan vilken/ vilka jag ska välja ;) Ha en fin kväll :)

2012-06-04 @ 20:47:40
URL: http://www.ansibecki.blogspot.com
Postat av: Madde / Mamma och blivande fröken

HEHE med risk för att verka för bra för att vara sann så måste jag erkänna att de enda högar jag har är tvätthögarna i tvättkorgen. Jag tål nämligen inte när saker samlas :-p

2012-06-04 @ 21:31:48
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Här är min länkhttp://www.annakarlsson.se/blogg/2012/06/05/yohannas-real-life-hogar/Tack för grattiset hos mig :-)

2012-06-05 @ 12:08:35
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: Marie-Louise

http://madredetres.blogg.se/?tmp=05125454

Här kommer min länk. Ja du högar det har jag.... Kram fina

2012-06-05 @ 12:56:53
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Ansibecki

Här kommer mina högar: http://ansibecki.blogspot.se/2012/06/real-life-hogar.html

2012-06-06 @ 16:22:57
URL: http://www.ansibecki.blogspot.com
Postat av: Ann-MarI

Jag e me....fast jag vanligtvis fotar så att dessa högar inte syns :)

Tack igen kära du!

Kram

http://ann-mari-trappsittarfolk.blogspot.fi/2012/06/real-life-hogar.html

Postat av: Freja

Här hittar du mitt bidrag: http://blogg.amelia.se/reddevil/2012/06/06/hogvist-med-real-life/ Fotade till och med den här gången ;-)

2012-06-06 @ 20:02:21
URL: http://blogg.amelia.se/reddevil/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0